2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

138 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من میخام اقدام به بارداری کنم شنیدم تغذیه تو تعیین جنسیت تاثیر داره میخام تلاش کنم برا پسردارشدن.کسی هس تجربه داشته باشه بادکتر رفتن پسردارشده باشه

تعداد رای : 6
نظرسنجی
..
4
66%
..
2
33%

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الکیه اینا 

فقط احتمالشو بالا می بره

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

من دوسه نفر دیدم رفتن دکتر و به قول خودشون رژیم گرفتن ولی نشد اونی که میخاستن...

به نظرمن دکتر طب سنتی بهتر جواب میده

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
من دوسال تمام زیر نظر بهترزن دکترای شهرمون بودم هرماه سونو امپول دارو ورژیم وهزارتا کوفت دیگه بازم د ...

فقط یک بار روز تخمک گذاری اقدام کردین؟

سعی کنیم مهربان و مثبت اندیش باشیم 🌹
چی بهت داد عطاری؟؟

تول دوتا گیاه داد یکیش گل سنجد بود باید دم میکردم میخوردم خیییلیم بد مزه بود. یکم یه پودر بهم داد ساخته خودش بود .اینا برای این بود که رحمم گرم بشه و سقط نکنه. بعد برای من و شوهرم چیزای گرم قاطی کرد. مثل جیسینگ و ماهی سقنقور و پودر نخل و شقاقل و خرنوب و... خوردیم. 

سلام لوبیا جان.؛میگم اگر فقط روز تخمک گذاری اقدام بشه بهتره یا روزایی که کیت دوخطه؟؟

بیاین تاپیک جدیدم و اونجا سه صفحه اول همه چی رو توضیح دادم

سعی کنیم مهربان و مثبت اندیش باشیم 🌹