2777
2789
خانما برام دعا کنید ایندفعه مشکلی پیش نیاد قلبش بزنه رشد کنه همه چیش خووب باشه 

عزیزم توکل ب خدا کن،من شبی ک اقدام کردم بسم الله گفتم و سپردم ب خدا،باورمم نمیشد ک حامله بشم ب اقدام اول،اما خب شدم،بقیشم سپردم ب خودش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما هم همگی بارداری اولتونه؟چه مدت اقدام کردین؟من تیرویید کم کار دارم ولی قبل بارداری تنظیمش کردم حا ...

من ک کلا۱۴شهریور از دخمل ب زن تبدیل شدم,10مهرم اقدام کردم

عزیزم توکل ب خدا کن،من شبی ک اقدام کردم بسم الله گفتم و سپردم ب خدا،باورمم نمیشد ک حامله بشم ب اقدام ...

دقیقا منم مثل شما چون پارسال شوهرم واریکسول عمل کرده بود خیلی استرس داشتم فکر نمیکردم به این زودی باردار شم منم با ماه اول چند بار اقدام تو تخمک گذاریم باردار شدم 

عزیزم توکل ب خدا کن،من شبی ک اقدام کردم بسم الله گفتم و سپردم ب خدا،باورمم نمیشد ک حامله بشم ب اقدام ...

انشالله خدا اول به هرکی چشم انتظار بده بعدش وقتی داد لطفش و کامل کنه خودش نگه دارش باشه 

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری
انشالله خدا اول به هرکی چشم انتظار بده بعدش وقتی داد لطفش و کامل کنه خودش نگه دارش باشه  

ان شاالله عزیزم،من انقد دیگران رو دعا میکنم واقعا لذت بخش ترین قسمت زندگی مادر شدنه

شما هم همگی بارداری اولتونه؟چه مدت اقدام کردین؟من تیرویید کم کار دارم ولی قبل بارداری تنظیمش کردم حا ...

نه 

من دوم متاسفانه یه سقط داشتم 

اشکال نداره میتونی تو بارداریم زیر نظر دکتر باشی منم دارم کم کار

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری