montazereyar مدیر عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 2166 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 109 پست دوستان ده هفته و دو روزمه وزنم هی کم میشه،طبیعیه؟نمتونم غذایی ب اون صورت بخورم اول بارداری۵۸بودم الان دارم میرسم ب ۵۴/۵ 1399/09/12 | 08:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamanghezi عضویت: 1399/05/18 تعداد پست: 25 من اگ نذارنا پدرشون رو در میارم خخخ وای اره منم رو این قضیه حساسم دوست دارم بذارن بیاد ☺☺
آش،شله،قلم،کار، عضویت: 1399/06/28 تعداد پست: 2387 اوه این همه روت رفت،من چقد باید روم بره طبق حرف دکتر؟ فک کنم بین نه تا ۱۲کیلو،البته بستگی به وزن قبل بارداریتم دارهو اینکه سه ماه دوم و سوم بیشتر اضاف میکنی من خودمو تغییر میدم بخاطر شادی خودم و خوشبختی خانوادم،من میتونم،همسر عزیزم دوستت دارم 😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍تیکر رسیدن به هدفمه
آش،شله،قلم،کار، عضویت: 1399/06/28 تعداد پست: 2387 اوه این همه روت رفت،من چقد باید روم بره طبق حرف دکتر؟ شوهرم بهممیگفتقدیخچالمون شدی اخه قدمم ۱۷۰بود وزنم تا اخرش رسید به۸۸کیلو،تازه پسرمم ۳۶هفته دنیا اومد،اگهمونده بود تا اخرش دیگه میترکیدم😂فقط بارداری به پوستصورتم میخورد خیلی پوستم خوب میشد و هرکی میدید میگفت خوشگلتر شدی ولی بدنم لک میاورد من خودمو تغییر میدم بخاطر شادی خودم و خوشبختی خانوادم،من میتونم،همسر عزیزم دوستت دارم 😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍تیکر رسیدن به هدفمه
montazereyar مدیر استارتر عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 2166 فک کنم بین نه تا ۱۲کیلو،البته بستگی به وزن قبل بارداریتم داره و اینکه سه ماه دوم و سوم بیشتر اضاف م ... خب من اول عقدم۵۹بودم،بعد شدم۵۸
montazereyar مدیر استارتر عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 2166 شوهرم بهممیگفتقدیخچالمون شدی اخه قدمم ۱۷۰بود وزنم تا اخرش رسید به۸۸کیلو،تازه پسرمم ۳۶هفته دنیا ... خخخخخ ای جان