2777
2789
🤣🤣🤣وزن که بالا میره کمردرد میاد سراغت،از هفته ۱۹ ۲۰ تقریبا سوزش شدید معده و ترش کردن و...شروع میش ...

ای جونم همه سختیاشو ب جون میخرم ،اما پدر سوخته از دیروز تا آخر شب نمدونم چکار میکرد هی ته شکمم تیرای بد میکشید اما زودم تموم میشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا حالت تهوع من فقط قرص دمیترون روم جواب میده واسه جلوگیریشم بیسکوییت ساقه طلایی ..صبح اگه دیدم حال ...

ن من صبحا خوبم شکر خدا،زیاد اهل بیسکوییتم نیستم،قبلا هم اهلش نبودم،رفتم دکتر قرص داد،اما شوهرم میگه یا نخور یا نصف کن بخور،بی عوارض نیستا،منم باز دو روزه نخوردم

اون بخلطر ماهیچه های رحم هست که کش میاد و جا باز میکنه.کم کم رفع میشه اون دردا

آهان،ای اگ بدونی چقدر میترسیدم،هی باهاش حرف میزدم آروم ک میشد می‌خندیدم ،ب شوهرم گفتم این هنوز نیومده داره اذیتم می‌کنه 

من تو بارداریم‌کپسولشو از داروخونه گرفتم.اندازش خوب بود.ولی رو تهوع من تاثیری نداشت.کلا هیچی تاثیر ن ...

اتفاقا زن داداشمم گفت اما گفت خود زنجبیل بهتره،منم توش موندم

خوشبحالت،اتفاقا با زن داداشم ک حرف میزدم اونم گفت حتی یک کیلو کم نکردم،اما من عجیب دارم کم میکنم

زیادم خوب نیستا،من با وجود حالت تهوع شدید که البته با قرص دمیترون رفع میشد ،از اولش شروع میکردم به اضاف کردن سر بچه اولم ۱۸کیلو بچه دومم۱۶کیلو اضاف کردم دکترم میگفت پاتو گذاشتی رو گاز

ولی کلا شنیدم ماهای اول ادم کم میکنه،سعی کن غذاهای مقوی بخوری ،

من خودمو تغییر میدم بخاطر شادی خودم و خوشبختی خانوادم،من میتونم،همسر عزیزم دوستت دارم 😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍تیکر رسیدن به هدفمه
هیچی من فقط حالت تهوع دارم سر غذا خوردن بساطی دارم با شوهرم تا یه ذره میخورم حالم بد میشه دلم داغ می ...

من دیگه شوهرم می‌دونه ک قراره اوق بزنم،نکبت ادامو در میاره یهو اوقم میاد،از گوجه بادمجون و بوش متنفرم،از برنجم زده شدم

اتفاقا زن داداشمم گفت اما گفت خود زنجبیل بهتره،منم توش موندم

خود زنجبیل ک خیلی سنگینه برا شما.همون پودرش بهتره

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
من دیگه شوهرم می‌دونه ک قراره اوق بزنم،نکبت ادامو در میاره یهو اوقم میاد،از گوجه بادمجون و بوش متنفر ...

اشکال نداره صبحونه مفصل بخور هر چی دلت میره

من صبحونه هر چی دلم خاست کامل میخورم در طول روز هم غذا و اینام نخوردم برام مهم نیست میوه بیش‌ترم سیب و پرتقال و انار به شوهرم میگه بگیره میخورم روزی دوتا سه تا سیب و راحت میخورم 

من حالت تهوع بیشتر از بعدا ظهر شروع میشه تا آخر شب 

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری