2777
2789
مادر شوهرم هی میگه نون خشک بخور ها،پ بی علت نیس،البته نون خشک نداشتم و الا امتحان میکردم،باشه انجامش ...

منم نون خشک میخوردم خیلی بهتره همه چیه . قرص ویتامین ب هم خوبه

تاخدا رو دارم غم ندارم .خداجون شکرت 
خب پس صبح تا جایی که میتونی بخور.دوتا لیوان ابمیوه طبیعی بگیر با زنجبیل بخور،حالت تهوع بعدازظهرتم کم ...

باشه عزیزم من ک از هفته پنجم غذا خوردن قد بچه شد،زنجبیل دم دسته امتحان میکنم،مررررسی عزیزم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو تقویت کن 

حالا من باردار میشم مث خرس چاق میشم😒

من خودمو تغییر میدم بخاطر شادی خودم و خوشبختی خانوادم،من میتونم،همسر عزیزم دوستت دارم 😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍تیکر رسیدن به هدفمه

زنجبیل زیادم نخور گلم.سه ماهه اولته زیادی گرمیه.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
مادر شوهرم هی میگه نون خشک بخور ها،پ بی علت نیس،البته نون خشک نداشتم و الا امتحان میکردم،باشه انجامش ...

منم ۸هفته م دو و نیم کم کردم  

من فقط نون بربری بیات بیات که داخل فریزر باشه بخورم حالمو خوب میکنه آنقدر مزه میده که حد نداره خخ

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری
باشه عزیزم من ک از هفته پنجم غذا خوردن قد بچه شد،زنجبیل دم دسته امتحان میکنم،مررررسی عزیزم 

خواهش میکنم عزیزم.ایشالا به سلامتی میگذرونی این دورانو،مراحل سختتر پیش روته والا اون اوایل که چیزی نیست😅😅

شوخی نکن دیگه سخت ترش چیه 

🤣🤣🤣وزن که بالا میره کمردرد میاد سراغت،از هفته ۱۹ ۲۰ تقریبا سوزش شدید معده و ترش کردن و...شروع میشه،آب میخوری معدت ترش میکنه🤦‍♀️🤦‍♀️تو خواب نمیشه دیگه پهلو به پهلو شد،یعنی کل بارداری دردسره.ولی خب وقتی لگد میزنه شیرینیش به دردسراش میرزه

خخخخ ای جونم،از چه غذایی متنفر شدی؟

هیچی من فقط حالت تهوع دارم سر غذا خوردن بساطی دارم با شوهرم تا یه ذره میخورم حالم بد میشه دلم داغ میشه گر میگرم فعلا ویار خاصی ندارم 

رفتم دکتر دمیترون برا تهوع داده قبل غذا امتحان نکردم 

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری
مثلا بندازم تو کتری آبجوش خوبه؟

من تو بارداریم‌کپسولشو از داروخونه گرفتم.اندازش خوب بود.ولی رو تهوع من تاثیری نداشت.کلا هیچی تاثیر نداشت.بعد سه ماه خودبخود خوب شدم.بنظرم شمام‌کپسولشو بگیر دو سه تام‌در روز بخور ایرادی نداره.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم