2777
2789
عنوان

غذاهای ملین

10856 بازدید | 23 پست

سلام خوبین شرمنده غذاهای ملین برای یبوست میخوام منظورم آلو انجیر نیست میخوام ناهار وشام غذاهای ملین بپزم برای یبوست شدید همسرم یکسره فقط برنج میخوره جز برنج هیچی اصلا غذای ملین داریم جز سوپ چون از سوپ متنفره لب نمیزنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با جو براش حلیم درست کن و توش سبوس بریز ساقه طلایی خرما سبزی خوردن گلابی کیوی  خمیر دست س ...

عزیزم اسفناج رو هم میتونم در کنار غذا مثل سبزی خوردن بدم؟؟خیلی ناراحتم دیشب خونریزی کرد از پشتش رقیق خیلی نگرانم ولی دست از برنج نمیکشه

غذاي مليني كه نميدونم اما منم مشكل يبوست دارم در كنار غذاشون اسفناج و روغن زيتون عاليه صبح ناشتا ...

شرمنده خاک شیر چقدر تو آب داغ بمونه؟؟اسفناج خام بخوره خطر نداره مثل سبزی خوردن بذارم کنار غذاش 

عزیزم اسفناج رو هم میتونم در کنار غذا مثل سبزی خوردن بدم؟؟خیلی ناراحتم دیشب خونریزی کرد از پشتش رقیق ...

اره حتما من خودم مشکل دارم و کلا سبزیجات حتی خامش خیلی خوبه

نگران نباش مراعات کنه زود خوب میشه 

برنج خیلی تاثیر بد نداره اما اگه کمش کنه عالیه یه مدت برنج و نون کم کنه نون هم خیلی موثره بزاش نون خونگی پر سبوس درست کن

Silenc says a lot more than you think 🤍
اره حتما من خودم مشکل دارم و کلا سبزیجات حتی خامش خیلی خوبه نگران نباش مراعات کنه زود خوب میشه  ...

دوتا بچه کوچیک دارم چهارساله شیطون نوزاد شش ماهه چطوری باید نون سبوس بپزم دستورش بلدی بگی ممنون میشم عزیزم

دوتا بچه کوچیک دارم چهارساله شیطون نوزاد شش ماهه چطوری باید نون سبوس بپزم دستورش بلدی بگی ممنون میشم ...

همون نون معمولیه توی نت بزنی هست عزیزم زیرش میتونی پر سبوس کنی بعد بذاری فر

اما اگه کارت زیاده همون سبوس رو توی غذاها میتونه بخوره اگه بدش نیاد یا توی اب میوه یا اسموتی میتونه بخوره

Silenc says a lot more than you think 🤍
عزیزم اسفناج رو هم میتونم در کنار غذا مثل سبزی خوردن بدم؟؟خیلی ناراحتم دیشب خونریزی کرد از پشتش رقیق ...

عزیزم منم یبوست دارم دو ساله درگیرشم

روغن زیتون و رو برنج میریزم میخورم و اینکه قبل غذا الو و اینجور چیزا میخورم ولی خداییش روزی س وعده یا دو وعده دراز نشست بره عالیه فقط ده تا 

روده ها رو از تنبلی در میاره من هر وقت دراز نشست انجام دادم ب یک ساعت نکشیده رفتم دستشویی

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
شرمنده خاک شیر چقدر تو آب داغ بمونه؟؟اسفناج خام بخوره خطر نداره مثل سبزی خوردن بذارم کنار غذاش 

ي قاشق غذا خوري

نه اصلا اسفنجاج ضرر نداره مثل سالادبخورن

بعدشم روزي ٢ليتر ٨ليوان آب بخورن