2777
2789
تنها زمانهایی خوبم ک میرم توی همون حالت اولیه ی وجودی و لمس کیفیت روح .چون خیلی عجیبه وقتی توی شخصیت ...

مراقبه میکنی؟ فک کنم بدونم منظورتو از این لمس کیفیت روح که میگی...

واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعد از رحلت پیغمبر مردم ۷۳ فرقه شدن الان که دیگه خدا رحم کنه برای همین امام زمان که ظهور پیدا میکنه ...

بی شک آخرین منجی میاد و جواب همه سوالارو میده 

یاد گرفتن با پی بردن به نادانی هم جهت است

چیزی به اسمِ پوچی وجود نداره ،عدم  ،برای ما ناشناختست با اینکه وجود داره و کلمه هم بهش دادیم اما فکر میکنیم عدم یعنی پوچی !عدم  یه چیزِ زنده و اگاه و عجیبه.باید از جسم فاصله بگیری تا متوجه روح بشیم ،جسم هشیاریشو از روح میگیره از بعدِ نیستی .لامکان .

دیگه عبوس نیستم😺 اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃

اعتقاد نداشتم تا اینکه تجربه ی نزدیک به مرگ داشتم،از بدنم بیرون اومدم و تمام محیط و افکار تو تو وجود ...

شاید حال تایپ نداشته باشی 

ولی اگر برات ممکنه بگو

به نظرم خدا اونایی که ویژه دوست داره

اگاه ترشون میکنه

منم یک خواب عجیب وصادقه طرز فکرم رو عوض کرد

وتلنگر شد برام

بسم الله الرحمن الرحیم.    تمام وجودم پر از یقین شده است.اللهم عجل لولیک الفرج .جهان به سامان نمیشود تا ظهور منجی...(بلندترین ارتفاعی که میتوان از آن سقوط کرد ,چشمان صاحب الزمان است) به کمپین لبیک یا مهدی بپیوندید..در تاپیک شما به میهمانی آقا امام زمان (عج)دعوت شدید.یا حق
مراقبه میکنی؟ فک کنم بدونم منظورتو از این لمس کیفیت روح که میگی...

اره بعد از اون اتفاق از قلبم خواستم حقیقتو بهم بگه و بعدش همه چیز سر راهم قرار گرفت !ادمای جدید باورا و روحیات جدید..

چیزی به اسمِ پوچی وجود نداره ،عدم  ،برای ما ناشناختست با اینکه وجود داره و کلمه هم بهش دادیم ام ...

تو تو مسیر درستی هستی ولی مسیرت اشتباهه با این کار داری فقط از انرژی معنویت کم کینی انرژی که تورو به اونجاها میرسونه،اگه بهمچنان تو این مسیر پیش بری دیگه نمیتونی این کارو بکنی،خبرای همین خودکشی یکس از بزرگترین گناه هاست چون داری به خودت آسیب میرسونی

من ک الان فک میکنم دارم میمیرم دو ساعته  از درد بیدار شدم تازگیا کلیه ام سنگ ساز شده 😢😢😢نمیدونم چیکار کنم 

میشه برای سلامتی مامانم و موفقیت دخترم  ی صلوات بفرستید 🥺🥺
یعنی بیشتر از یه بار این کارو دنجام دادی؟خودکشی؟

نه بعد از اون اتفاق ،سوالام تغییر کرد و میخواستم بدونم چجوری میشه با این خود بود و چرا وقتی در جسمی  خودتو جسم میدونی ،نه اون هشیاری ای که بر جسمت اگاهه .و بعد متوجه شدم که خیلیا میدونستن و چیز جدیدی نبوده فقط من هر چیزی که دعدغم بوده زندگی نشونم میداده .

تو تو مسیر درستی هستی ولی مسیرت اشتباهه با این کار داری فقط از انرژی معنویت کم کینی انرژی که تورو به ...

نه بد متوجه شدی ،من یبار اونکارو کردمو بعدش دنبال حقیقت بودم که زندگی روششو بهم گفت ،باید دست به تغییر بینش و نگه داشتن هشیاری در حالت نثی بکنیم تا به قلب یا خود اصلی وصل شیم ،مراقبه  .

نه بعد از اون اتفاق ،سوالام تغییر کرد و میخواستم بدونم چجوری میشه با این خود بود و چرا وقتی در جسمی ...

منم دقیقا مثل تو هستم تو فرافکنی چیزایی دیدم که باورش حتی برا منم سخته،تو از راه های درستی میتونی این تجربرو داشته باشی هروقت که بخوای،یکی از امتیاز های ما دخترا هم همینه بهتر از مردا میتونیم اینو تجربه کنیم ولی باید رو این کار کنترل داشته باشی،میتونم بپرسم چند سالته؟

به نظر من که فرافکنی میکنه،من خودمم انجامش میدم

اخه من اصن کار خاصی نمیکنم ولی گاهی وقتا مثلا وسط ی کاریم مثلا دارم فیلم میبینم یا غذا میخورم یا راه میرم یدفه ی حالی بهم دست میده انگار همه چی متوقف میشه توصیفش سخته یجوری انگار هم هستم هم نیستم نمیدونم کیم چیم مث ی موجودی که ی جا حبس شده باشه تازه چشاشو واکرده باشه ولی ندونه کجاس...ازهمون بچگی این اتفاق میفتاد برام ولی زود خودمو میکشم بیرون ازاون حال راستش چون برام ناشناختس میترسم ازش

واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤