2777
2789

یچیزی بگم ..ما باید هر روز تمام تلاشمونو بکنیم تا از هویت گیری با جسم و دنیای ماده  جلوگیری کنیم و در حالتِ اولیه ی وجودی  خنثی  و شاهد  بعنوانِ هشیاری ِ بیطرف ،یا همون روح   باقی بمونیم  وگرنه مرگ خودمونو نزدیکانمون در  این  داستان ِ دنیایی برامون سخته ..

دیگه عبوس نیستم😺 اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃

آره من اعتقاد دارم مثله خوابه دیگه هینجوری که موقع خواب روح از بدن جدا میشه موقع مرگ هم جدا میشه&nbs ...

درسته ولی تو حالت خواب یا فرافکنی روح به صورت موقت خارج میشه ولی زمان مرگ کامل خارج میشه و دیگه بر نمیگرده مگر با اجازه خدا،برا همینم میگن مرگ سخته حتی برای پیامبر اسلام

یاد گرفتن با پی بردن به نادانی هم جهت است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یچیزی بگم ..ما باید هر روز تمام تلاشمونو بکنیم تا از هویت گیری با جسم و دنیای ماده  جلوگیری کنی ...

کاشکی یه کم بازتر توضیح میدادی نمیفهمم

شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟! من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم...🙂🙂
خودکشی 

ی سوال کلیشه ای بپرسم

وقتی دم مرگ رفتی چیزای عجیب غریب ندیدی؟ آخه میگن خودکشی گناهه و فلان و اینچیزا اونموقه اون حس پشیمونیو که همه ازش حرف میزنن نداشتی؟

واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
چه جالب چه حسی داشتید

حس ِ همه چی و هیچی .عدم هست ِ مطلق هست یعنی هستی اما هیچی نیستی ،جسمو داستان و تمام اینا بازیه برای روحه که خودشو جدا ببینه چون وقتی جسم بره فورا هست خالص میشی 

آره هست همینکه با یه سری کارها صبرت زیاد میشه با خوندن کتاب فکرت وسیع میشه با کار خیر حتی فکر خوب داشتن آرامشت زیاد میشه اینا همش غذای روحه که بزرگش میکنه 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

ی سوال کلیشه ای بپرسم وقتی دم مرگ رفتی چیزای عجیب غریب ندیدی؟ آخه میگن خودکشی گناهه و فلان و اینچیز ...

میتونم بگم که هیچی نمیدونیم و تو دنیای باورها غرق شدیم .روح یک کیفیت هست با باور و تفکر و ..ذره ای بهش نزدیک نشدیم .

هست ، این دنیا که روح و روان و جسممون رو سرویس کردن ، اون دنیا هم روحمون سرویسه

روحمون سرویس نیست😂نگران نباش فقط نتیجه اعمال خودتو میبینی

چرا؟:( خوبی الان؟

تنها زمانهایی خوبم ک میرم توی همون حالت اولیه ی وجودی و لمس کیفیت روح .چون خیلی عجیبه وقتی توی شخصیتم باز دوباره سخت میشه برگردمو گریه ام میگیره .

مگه کسی می تونه وجود روح رو انکار کنه؟

بیشتر مردم به روح اعتقاد ندارن و فکر میکنن که ما فقط از جسمیم و همه افکارمونم از فرایند بیگ بنگ تشکیل شده:/واقعا مسخرس

بعد از رحلت پیغمبر مردم ۷۳ فرقه شدن الان که دیگه خدا رحم کنه برای همین امام زمان که ظهور پیدا میکنه میگن دین جدید اورده درصورتی که الان یک سری خرافات تلفیق شده ...فقط باید با امام حسین باشی تو دستگاه امام حسین خدمت کنی هر چی از دین هست اینجاست ...

خدا همیشه نشانهایی گذاشته مثلا بچه در شکم مادر نیاز به چشم نداره پس نوید جهان دگر میده ...که دنیاست اینجا هم نسبت به اخرت همینه لازمه عدل خدا جهان دگر است یه ابد که خدا گفته 

تنها زمانهایی خوبم ک میرم توی همون حالت اولیه ی وجودی و لمس کیفیت روح .چون خیلی عجیبه وقتی توی شخصیت ...

یعنی بیشتر از یه بار این کارو دنجام دادی؟خودکشی؟