2777
2789
عنوان

جوش

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان دقیقا مشکل پوستت چیه گلم؟؟ جنوب تو کدوم شهری

عزیزم بعد زدن این کرم دقیقا ۲ هفته بعدش صورتم خیلییی زیادجوش زد و این روندم ادامه پیدا کرده قشنگ(قرمزن ها) کرم پودرم بزنم مخفی نمیشن😂 زاهدان عزیزم

قبلیام لک شدن

بهت نمیسازه چه بد  ولی باید ی فکر اساسی کنی

آره جدا خسته شدم😑فکررر کن نامزدم فهمیده جوش جدید امروزم دقیقا کجاست😂😂😂فهمیدم اونم خیلی حساسه فقط ب روم نیاورده تاحالا🤕

یه روش ساده و خوب ‌...... اینکه طاقت بیاری یک تا سه ماه آرایش نکنی اصلا و اصلا دست بهشون نزنی و تو غذاها چیزایی که باعث گرمی و جوش و حساسیت میشه کمتر بخوری صورتتو با شامپو بچه بشوری روزی یکبار با آب سرد ....... ولی اصلا دستکاری نکنید تا چند ماه خودش می‌ره .......جوشی که شما میبینیم دکتر میگه به سانت عمق داره داخل پوست پی دستکاری نکن تا دورش بگذره بعد برای زیبایی برو دکتر ......

عزیزم بعد زدن این کرم دقیقا ۲ هفته بعدش صورتم خیلییی زیادجوش زد و این روندم ادامه پیدا کرده قشنگ(قرم ...

ببین عزیزم شما یه مدت کرم پودر و صابون زرد چوبه نمیدونم چیو میزاری کنار کلا 

شوینده مخصوص پوستت رو میگیرری از برند لایسل و ضدجوش همون مارک رو مرطوب کننده لافارر و تونر لافارر تمام 

پوستت الان چربه یا خشک

عزیزم بعد زدن این کرم دقیقا ۲ هفته بعدش صورتم خیلییی زیادجوش زد و این روندم ادامه پیدا کرده قشنگ(قرم ...

برو دکتر شاید لازمه آزمایش هورمون بدی تا ریشه یابی بشه مشکلت حتما به دکترت بگو برات آزمایش بنویسه و این که سرخود عمل نکن بعیدم میدونم بابت اون کرمه باشه مشکلت 

آره جدا خسته شدم😑فکررر کن نامزدم فهمیده جوش جدید امروزم دقیقا کجاست😂😂😂فهمیدم اونم خیلی حساسه فقط ...

راکوتان ایرانی بگیر و بخور همراه ویتامین دی

عرق کاسنی و شاهتره هم بگیر بخور

بجز مرطوب کننده و آبرسان فعلا به صورتت چیزی نزن 

😑محبوری باید راکوتان بخورب

نظرات منفیو پاک نمیکنن؟؟ منم از نت گول خورده بودم😑

گلم این یه خانم بلاگره ک تو دارخونه کار میکنه و خودشم پوستش چربه بنطرم عالی آموزش میده  متاسفانه هر کاری میکنم عکسا نمیاد پیج زیبا شو رو تو جستجوی اینستا بزن  متوجه میشی