2777
2789
عنوان

جوش

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 69 پست
اعتمادب نفس ک دارم😅ولی خیلی حرص میخورم آخه قرمزن وخیلی ضاایع😑درحدی ک هرکی میبینه باید حتما بگه و م ...

اصلا پن شامپو بچه و صابون استفاده نکن لطفا اینا پوستو داغون میکنن،من تکو توک جوش‌ میزنم دکترم بهم ژل ضدجوش ژئوبایوتیک داده میزنم بنظر خودم زود خشکش میکنه حالا نمیدونم بهت بسازه یا نه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره بابا بیشتر از ی ماه شد مصرف خاکشیر درحدی ک دیگ خسته شدم نخریدم

پس مشکلت ازکبد نیس خداروشکر،برمسگرده ب همون کرم دست سازه

چ خوب شد کبدتو ازهمیشه تمیزتر کردی👻

گفت حاجی عاشق الله ک بشی دیگ هیچ گناهی بت حال نمیده..چ زیبا گفت..به قران خیلی سالِ دارم تاپیکای لطفا منو ب عنوان دوستی قدیمی بین خودتون قبول کنید😉😊
😅😅۲ماهه نزدم ولی امشب باز زد ب سرم گفتم شروع کنم😑میگم آبلیمو مثلا بزنم خودش باعث لک میشه؟

آبلیمو پوستو داغون میکنه گلم

ببین حالا که پوستت چربه حتما چیزایی که گفتم رو بخر استفاده کن حرف بقیه رو گوش نده  

الان جوشات چه مدلیه کجاهای صورتت میزنه

پس مشکلت ازکبد نیس خداروشکر،برمسگرده ب همون کرم دست سازه چ خوب شد کبدتو ازهمیشه تمیزتر کردی👻

اره😁ولی چربی خونم بالاس ک دکتر گفت با رژیم غذایی حل میشه

آبلیمو پوستو داغون میکنه گلم ببین حالا که پوستت چربه حتما چیزایی که گفتم رو بخر استفاده کن حرف ب ...

همه جا😅پیشونیم ولی قرمز نیستن با چونم 

گونه هام همه قرمزن

مطمئن ی مشکل هورمونی نداری جوشات بزرگ درد ناک و زیر پوستی ان خیلی طول میکشه تا سرباز کنن بیان بیرون؟ ...

قبلنا خیلی دردمیکردن ولی الانا ک جوش بزنم روز اول دردمیگیره فقط