2789
عنوان

وسواس

301 بازدید | 8 پست

🤕😐آخه من چرا این همه وسواس دارم کلن همین طورم چه کرونا باشه چه نباشه 

تا الان فقط بشور بساط کردم اوففف اصلن خیلیییی حساسم رو فرش نباید چیزی باشه اگه یه اشغالی چیزی دیدم از اول جارو میزنم 

ظرف کثیف بدم می یاد حتمن باید بشورم هر چیز کثیفی که دیدم باید تمیز کنم حتی تا نصفه شب درسم دارم اصلن این وسواس مگه میزاره من چیزی بخونم 

خونه مادرشوهرمم که میرم اول میرم یه دور جارو میزنم همه جا رو چک میکنم که کثیف هس یا نه بعد میشینم بهم میگن این فرش بدبختو از بس جارو کردی خراب شد 😐

الانم توالتو شستم حمامو تمیز کردم کف آشپز خونه رو طی کشیدم وظرفا روشستم  خونه رو 😂😂جارو کردم همین الان تموم شدبا اینکه صبح هم جارو زده بودم چیزی هم نبود 

همه ی این کارا رو صبحم کردم 😑

شما هم همین طوری هستین😐😣بدم می یاد چیکار کنم

بجز ظرف شستن بقیشو شاید هفتگی هم انجام نمیدم نه مثل شما خوبه نه مثل من کلا کارهای خونه برام عذاب اوره وکسل کنندس غذاهم بزور یه وعده میپزم هینجوریش زمان کم میارم چجوری اینهمه کارو تویه روز انجام میدیدن برام سواله 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بجز ظرف شستن بقیشو شاید هفتگی هم انجام نمیدم نه مثل شما خوبه نه مثل من کلا کارهای خونه برام عذاب اور ...

لباسامو تو ماسین می اندازم غذام رواتیش می اندازم سریع میرم ظرفا رو می شورم تموم شد غذامو سر میزنم میرم لباسامو آفتاب میدم سریع میرم خونه رو جارو میزنم بعد غذام همین طوری این وسطا درس میشه کارای آشپزخونه رو میکنم تمیز میکنم بعد از ناهار اتاقا و تمیز میکنم حدود 1ساعت طول میکشه همزمان دستشویی و حمام واینا و هم می شورم اصلن همه کارا رو سریع وهم زمان با بقیه انجام میدم 😐😣😂😂😂😂

وقتی به خودم می یام می بینم خسته هستم نمی تونم درس بخونم شبم که شد همه جارو چک میکنم🤐

لباسامو تو ماسین می اندازم غذام رواتیش می اندازم سریع میرم ظرفا رو می شورم تموم شد غذامو سر میزنم می ...

خدا قوت  خواهر جان اخه من اخلاقم بده تا حسش نباشه کار نمیکنم الانم که کرونا اومده دیگه رفت  وامدم قطعه  بدتر زیاد به خودم زحمت نمیدم همش میگم یه برنامه بریزم کارهامو کم کم انجام بدم ولی میگم ولش کن حالا هروقت حال داشتم انجام میدم دیگه بنده خدا شوهرم هم دیگه عادت کرده اولا حرص میخورد الان میگه اشکال نداره هروقت حال داشتی انجام بده خیلی این تنبلیام بده خودمم میدونما ولی بقیه خانومایی که زیاد کارخونه دوست دارنو اصلا نمیتونم درک کنم ولی میگم خوشبحالشون خسته نمیشن  وانگیزشون بالاس  انشالله که همیشه سلامت باشید 

لباسامو تو ماسین می اندازم غذام رواتیش می اندازم سریع میرم ظرفا رو می شورم تموم شد غذامو سر میزنم می ...

من غیر همه این کارا دو هفته یکبار خونه تکونی میکنم .فرشامم میدم بیرون بشورن.شوهرمم که از بیرون میاد بایددمپایی بپوشه بعد تو خونه راه بره و سریع بره حموم .همه از دستم کلافن .خودمم از همه بیشتر کلافم