2777
2789
عنوان

لگد به بختم زدم

45 بازدید | 4 پست

سلام، بچه ها ی چیزی خیلی اذیتم میگنه، من مهندسی ی رشته تاپ از ی دانشگاه رنک گرفتم، بعد سال اخر ک بودم یکی از اشناها ی شغل منشی گری بهم پیشنهاد کرد ک حقوقش و مزایاش خیلیی خوب بود ،اشنا بود، خودش ی فرد معروف و خفنیم هست تو شهر،

من کلم باد داشت گفتم عمرا، میرم تو یکی از بهترین شرکتا و فلان، اخه میشد حتی مهاجرت کنم یکی از اساتیدم بهم پیشنهاد کرده بود ک میتونه منو لینک کنه با یکی از اساتید توی یکی از دانشگاه های انگلیس

به هر حال اون شغل و رد کردم، خارجم نرفتم، تو چنتا شرکت کاراموزی کردم اومدم بیرون، الانم مثلا تو ی شرکتم ولی شغل مهندسی پر استرسه، تازه حقوقش در صورتی خوبه ک جا افتاده باشی، هههی، الانم حقدق ندارم اونطور، تو فکر فرهنگیانم🙃

جالبه سال کنکورم فرهنگیان قبول شدم کسر شان میدونستم واسه خودم😑

واییی اخه چقدر خوووولی🫠

اینکه کار و رد کردم؟ اره واقعن، نمیدکنستم اوضاع معنوسی چجوریه، فک میکردم بعد ۶ ماه کارانوزی میرم تو ی شرکت با حقوق بالا😑، کار بلد شدن تو مهندسی خیلی زمان میبره ولی، همون منشی گری خیلی بهتر بود سری به درامد میرسیدم ، الان حقوقم در حدی هست ک بتونم هزینه رشته تربیت بدنیم و دربیارم، باورت میشه؟😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷