2821
2789

نوچ درمان نمیشه ولی اگه همیشه چربش کنی ظاهرخیلی بهتری پیدامیکنه وبرای درمان من ازدکترپوستم پرسیدم گفت بایدبیای لیزرجلسه ایی۵۰۰گفتم خدافظ😑

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من الان بيست روزه مدااام روغن زيتون ميزنم همش چرب ميكنم

حس بهتري دارم ولي ميگن بايد يكسال هر روز زد تا نتيجه بده 

من رو سينه و بازوم و پهلوم خيييلي دارم ولي فقط برا رو سينه ام ميزنم 

شما براي كجاميهواي بزني؟

مرا عهديست با شادي كه شادي آن من باشد ....🍃         زير برگه ي تمام ارزوهام رو خدا امضا زده💫❤️                  روزاي خوبي در انتظار من هستن 🧿🌈                         خداجونم براي من بهترينا رو ميخواد 😍
نوچ درمان نمیشه ولی اگه همیشه چربش کنی ظاهرخیلی بهتری پیدامیکنه وبرای درمان من ازدکترپوستم پرسیدم گف ...

اره من دوستم يك سال زد تركاش سفيد بود رفت 

ولي يكسال كامل روزي چند بااار روغن زيتون زدا 

ليزر خيييلي هزينه اش بالا ميشه

مرا عهديست با شادي كه شادي آن من باشد ....🍃         زير برگه ي تمام ارزوهام رو خدا امضا زده💫❤️                  روزاي خوبي در انتظار من هستن 🧿🌈                         خداجونم براي من بهترينا رو ميخواد 😍
نوچ درمان نمیشه ولی اگه همیشه چربش کنی ظاهرخیلی بهتری پیدامیکنه وبرای درمان من ازدکترپوستم پرسیدم گف ...

تا الان کلی کرم خریدم کلی پول دادم ولی الان یه کرم ترک گرفتم انگار داره نتیجه میده ۵۰ درصد کمرنگ شده

اره من دوستم يك سال زد تركاش سفيد بود رفت  ولي يكسال كامل روزي چند بااار روغن زيتون زدا  ...

اره ولی حوصله و وقت میخواد.پول داشته باشی زیبای خفته میشی الان هزاران راه برای زیبایی هست

تا الان کلی کرم خریدم کلی پول دادم ولی الان یه کرم ترک گرفتم انگار داره نتیجه میده ۵۰ درصد کمرنگ شده

انشالله جواب بده ندادبرولیزرراحت

از همين كرما كه تو اينستا جديدا خيلي تبليغ ميدن؟؟

اره ولی حوصله و وقت میخواد.پول داشته باشی زیبای خفته میشی الان هزاران راه برای زیبایی هست

اخ ارهههه پوول باشه سنگم آب ميشه 

واقعا الان ديگه هيچ مشكلي حل نشدني نيست 

انشالله جواب بده ندادبرولیزرراحت

اره حالا فعلا تا جايي كه حوصله داشتم ميزنم 

بعدش ميرم برا رو سينه ام ليزر