2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی دزدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 74438 بازدید | 1096 پست

ما رفته بودیم بازار نگو داداشم ک ۵ سالشه از عطاری یه لیمو عمانی ورمیداره کلی ازاونجا دورشده بودیم ک دیدیم دستش لیموعه مامانم یه نیشگون محکم وآبدار ازش گرف تا دیگه تکرار نکنه کوبیدیم کلی راه برگشتیم برش گردوندیم مغازه داره غش کرده بود ازخنده  

بچه بودی دیگه بیخیال 

یه صلوات برا سلامتی آقا صاحب الزمان(عج)میفرستین؟😍☺  Ne kadar karanlik olürsa olsun güneş tekrar doğacak   🌞    akili telefonlar ve aptal insanlar çağinda yaşiyoruz  🤦‍♀  ما انسان ها مثل مداد رنگی هستیم شاید رنگ مورد علاقه هم نباشیم اما روزی،برای کامل کردن نقاشیمون،به همدیگه نیاز خواهیم داشت  بشرطی ک همدیگه رو تا حد نابودی نتراشیده باشیم  خدایا شکرت فصل مورد علاقم اومد پاییز جونم دوست دارم عشق رنگ رنگی من 🍁🍂🍁🍂🍂🍁🍂🍁🍂                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تا حالا دزدی نکردم ولی یه روز داشتم از مدرسه برمیگشتم،دبستانی بودم،یهو جلوی میوه فروشی یه گوجه برداشتم دیدم صاحابش داره نگام میکنه 😐منم جلوی چشماش یه گاز عمییییییق به گوجه زدم با یه لبخند 😁اونم چشاش چهارتا شد 😳منم رد شدم و رفتم 🔫😐

رویای مرگ شاید بهانه ایست،برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی...........                                                              زیرِ چشمِ یه👈 اسفندی👉 یه سطلِ آشغال هست،،،،،از چِشش که بیفتی خودت باید ساعت ۹ بری دمِ در...........                                                                                             «یه روانشناسِ بدون مدرک...............»                                                                                                                                                   🌨️⁩اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
واییی چ باحالی تو😂😂😂😂 بیا بریم مکان از من انجام از تو😂😂😂😂😂

😍😍😍😍جای خوبی سراغ داری😂؟

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
به منم جابدین  سلام من دزد هستم البته تومجردیم اون شخصم ی خانم دکتری بود آشنا بود دوست داشتم ...

عزیزم من کلی رژ دارم بیا خونه من

من رومو بر میگردونم تو بدزد

حلالت باشه😂

آره عزیز دلم بهشون بگو چه اشکالی داره . اصلا شایدم ببخشنت . نبخشنم مگه پولش چقدره حالا . عوضش وجدانت آسوده و راحته . بنظرم اینکه از اون موقع تا الان یادته و ذهنتو ب نوعی درگیر خودش کرده دلیل داره . تا هستن و هستی سعی کن بار  حق الناسو از دوشت ور داری 

یه سوال کنکوری ؛  ببینم کسایی که میرن تاپیک حس شیشم  صرفا براشون حکم سرگرمی داره دیگه ؟ ⁦:-)⁩  عجب ......! 

اقا منم بچه بودم ی سک سک دزدیدم قیمتشم1000بود الان ب پول این موقع بدم بهش خوبه همیشه عذاب وجدان دارن خجالت میکشم بگم ازش حلالیت بخوام😭😭😭

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍
میتونم بگم دهنت😂😂😂😂😂

بگو بگو 😂😂😂

با اینکه بیشتر از ۴۰ روز گذشته ولی باز دلتنگتم حس میکنم هستی هر روزش دختر ۲ سالت میپرسه مامانم کو نمیادش خدایا خودت درمونو بده🖤 .                                                                  ۲۲ سالمه ۲ ساله عقد هستم انشالله همیشه سلامتی و دل خوش باشه💌🤵.یه دختر گیمر🎮 هستم اگه کسی میاد پلی بدیم بازی های گوشی 📱و pc🖱. به کانال آپارتمم سر بزنید ویدیوهامو تماشا کنید🧡💛🧡💛https://www.aparat.com/Apranikgirl💛🧡💛🧡
آره بابا واردم😎😎😎😎 فقط جوراب پاریزین ندارم اگه داری بیار😂

اتفاقا دارم باشه میارم 😂😂😂حالا کجایی مقصد کجاست

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
اقا منم بچه بودم ی سک سک دزدیدم قیمتشم1000بود الان ب پول این موقع بدم بهش خوبه همیشه عذاب وجدان دارن ...

غیر مستقیم پولش را به امروز حساب کن و به دستشون برسون

خدایا شکرت
دهنتا😂 همکار بودیم و نمیدونستیم😂 بزن قدش همکار

عه توم دزد آلوچه بودی؟😀😂

با اینکه بیشتر از ۴۰ روز گذشته ولی باز دلتنگتم حس میکنم هستی هر روزش دختر ۲ سالت میپرسه مامانم کو نمیادش خدایا خودت درمونو بده🖤 .                                                                  ۲۲ سالمه ۲ ساله عقد هستم انشالله همیشه سلامتی و دل خوش باشه💌🤵.یه دختر گیمر🎮 هستم اگه کسی میاد پلی بدیم بازی های گوشی 📱و pc🖱. به کانال آپارتمم سر بزنید ویدیوهامو تماشا کنید🧡💛🧡💛https://www.aparat.com/Apranikgirl💛🧡💛🧡