2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی دزدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 74435 بازدید | 1096 پست
پولشو بزار تو مغازه یجوری ک نفهمه 

نه نه اینکار اشتباهه

بعد مغازه داره فک میکنه این پول مال یکی دیگس جامونده

فکر میکنه خرج کردنش حرامه

کلا این کار اشتباهه خودت برو بهش بگو که بچه بودی چندتا میوه برداشتی بعدم حلالیت بخواه و پولو بهشون بده

اگر دین ندارید؛ آزاده باشید .!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم اگه هنوزهستن بروبهشون بگواوناهم حلالت میکنن وجدانت راحت میشه من اول راهنمایی بودم ی دوستی داشتم شیطون بودازبوفه مدرسه بعضی موقه های چیزایی کش میرفت به منم میداد یعنی منم شریکش میشدم بعدازچندسال که تقریبامیخواستم ازدواج کنم یادم اومدرفتم مدرسه همون زن روپیداکردم البته پیرشده بودبهش

همه چی روگفتم بهش پول هم دادم گفتم الان حلالم کردی بنده خدایکم طماع شدگفت بازم بده پولش روبیش

ترکردم گفتم حاج خانم اسمارتیزولواشک بودمگه چقدمیشه حالاحلالم کردین گفت بروحلالت😅

خداییش من هییییییییچوقت هیچی از کسی برنداشتم😂😂😂😂حتی موقعی که خییییلی کوچیک بودم

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

به نظرم هیچکسی دزدیش اندازه من حلال نبوده، از کیف مامانم پول میدزدیدم باهاش قران و مفاتیح میخریدم. بعد جالبه به یه جلد هم بسنده نکردم دو جلد مفاتیح کامل خریدم یکیشو هم اهدا کردم به مسجد. خاک بر سرم کنن سنمم کم نبود 14 سالم بود  

هنوزم که هنوزه به مامانم نگفتم خجالت میکشم. ولی پول بهش زیاد دادم. البته کلا فکر کنم حدود 4000 تا 10000 ازش دزدی کردما