2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی دزدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 74438 بازدید | 1096 پست

یبار مارو بردن اردو کلاس اول بودم مامانم برام الویه گذاشته بود تو ظرف نون باگتم جدا گذاشته بود مشغول بودم اومدم ناهار بخورم یه نفر دزدیده بودش طرفشو خالی گذاشته بود تا غروب که رفتیم خونه گشنه موندم اون اگه بیاد حلالیت بطلبه حلالش نمیکنم😂 لامصب نصفشو میذاشتی خب

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بچه بودم یدونه ۱۰۰تومنی دوتاام ۲۰۰تومنی گوشه نداشت وبردم سوپری خوراکی خریدم فکرمیکردم خیلی باهوشم ...

وااای چقدر دوستت زرنگ بوده خندم گرفت😅😅

الهی،گاهی،نگاهی،خدایا خواسته دلم رو براورده کن مصلحتم توش قرار بده،یا فاطمه زهرا ،چادرت را بتکان روزی ما را برسان،خداجونم میدونم که تا عید زیر این امضامو امضا میکنی،و من دوباره و هزاره باره به الرحمن الراحمین بودنت اطمینان پیدا میکنم.
نمیدونم عزیزم شاید من ازشون خوشم نمیاد که احساس دلسوزی ندارم یا راحت قضاوت میکنم اما از نظر من واقعا ...

😁😁😁اینم حرفیه گلم 

ولی من یادمه ۷ سالم بود...بعد معلممون ب یکی از بچه ها کادو مداد رنگی داد ...من خیلی چشمم بهش بود یعنی از تمام وجود میخواستمش 

برشداشتم 😁ولی از عذاب وجدان نخوابیدم ...فرداش گذاشتمش تو جا میزیش ...

ولی هنوزم ک هنوزه همیشه چشمم دنباله مدادرنگیه..خریدما ....ولی یه ضعف شده تو وجودم 

اگر مادرم علاقه و هنر من و اون موقع درست تشخیص میداد من الان پیکاسو بودم 

تلاش میکنم ...بهش میرسم ...راز موفقیت فقط سخت کوشیست .

با اجازه استار 

ده تا خانم عزیز تو این تاپیک هست که برای تاپیک آخرم گزارش بزنه😍

خدا یا هر کی برا تاپیکم گزارش زد امشب دست خالی برش نگردون الهی آمین 

هر کی گزارش زد لایک کنه براش صلوات بفرستم😘😘😘

منم امروز با دخترم رفتم میوه فروشی انار قارچ کرده بودن گذاشتن بودن رو میوه ها دخترمم دونه دونه انار مینداخت تو دهنش بعد فوری دستشو میذاشت تو جیبش😒😒 

در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم رخ میده من مطمئنم😍

از من زیاد دزدی کردن  کلاس اول بودم یه ۲۵ تومنی کلاس دوم یه دفترچه یادداشت که شبش بابام خریده بود سوم بودم تو کلاس کاپشنم دزدیدن  راهنمایی بودم ۱۵۰۰ تومن پولم  دختر عموم برداشت  پول دستشکش مخمل اون موقع ها مد بود میخواستم بخرم   چند سال پیش هم خونمون دزد زد طلاهام برد  پارسال هم یه خانم تو خونشون ۵۰ هزار تومن از کیفم برداشت   هیچ کدومشون حلال نمیکنم 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
منم از یکی از دوستام دزدی کردم به شوهرم میگم میگه پولشو بنداز صدقه و براش یه تسبیح صلوات بده 

بچه بودی  

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 

منم یه بار کوچیک بودم رفتیم با بابا و مامانم بازار،دست کردم یه دونه چغاله بادم از سینی که گذاشته بودن برداشتم یواش گذاشتم تو دهنم،دفعه دومی میخواستم یکی دیگه بردارم دیدم یکی مچمو گرفت دیدم مامانمه گفت بذار سرجاش الان برات میخرم.....

یه کار خیریم که کوچیک بودم انجام دادم یادمه داشتم میرفتم مدرسه یه لواشک پیدا کردم رفتم انداختمش تو صندوق صدقات😂😂😂😂😂

یه دزدی دیگه هم که یادمه میرفتیم از خرازیا از این انگشترایی روشون نگین هست بخریم با دخترعمه هام، 

مرده جعبشو میداد ما انتخاب کنیم، ماهم نفری یکی انتخاب میکردیم نفری 5تا میدوزدیدیم.