2821
2789
عنوان

خدا😊😘

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 65 پست
کلا تمام کارهای خیر اینجوری هستن اما کارهای شر نه سریع آدم میره سمتشون😑👍👍👍👍👍

اره دقیقا ....👌✌

کاربر اقام🙏اللهم عجل لولیک الفرج ....خدایا ظهور اقامون امام زمان رو برسان🙏واسه سلامتی اقا امام زمان ی صوات .....😍    بـاور کـــــنآنکــــــس کہ وعــــدههمیـــشہ مــانـــدن را مـیدهـد!!رفتنـے تر استــ....دل نـــبـــند....😔‌‌‌‎‌‌‌🎸   یادبگیر هیچوقت دلتو ب هیچے‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ خوش نکنی دنیا زودی داشته هارو از ادم میگیره😔‌ کاش اینجا بودی!همین کنارِ خودم ...و من یادم می ‌رفت ؛که خسته‌ام ...خرابم ...ویرانم .......😔
دلم گرفته ... حالم بده .... همش کابوس میبینم ... چاره ی مشکلاتمو نماز میبینم . بنظرتون خدا بهم کمک م ...

حتمن شمام باید بخواین ازش و قوانین خدا را رعایت کنیین حتمن کمک میکنه😊

خداوندا، در هیچ لحظه تنهایم مگذار که جرئت تنها ماندن و تنها جنگیدن در من نیست..خداوندا، در هیچ نفسی دست محبتت را از روی سرم برندار،که بی مهر تو ذلیلم،هیچم، کم از هیچم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله ولی خب میگم ساعت خواب بنده خیلی مشکل دارم و دانش آموزم اونجوری میترسم تا صب خوابم نبره و به مشکل ...

عزیز دل اینا ترفندهای شیطان هست که از کم خوابی میترسوندتون

هرکاری عادت میکنه بعد یه مدت سیستم بدن

امتحان کن وتوکل به خدا 

برای خوندن نماز سعی کن پشتت به دیوار باشه

که مسلط باشی ونترسی

دیگه لامپ روشن بزاری یک وضو ترسی نداره خدایی

تمام دنیا ومافیها ودرس کتاب ومدرسه با دورکعت نماز به وقت برابری نمیکنه

بخون واز خدا بعد هر نمازت بخواه عاقبت بخیر شی

گلم. 

اگر روز قیامت وقتی ادم خیلی در گیره

کار بعضی ها جلو میفته واز مهلکه نجات پیدا میکنن

میدونی چرا؟

چون مورد شفاعت ائمه قرار میگیرن

ودر حادیث امده شفاعت شافعان شامل اونهایی که

نماز و سبک میشمارن قرار نمیگیره😣😣😣😣😣😣

پس دوست جون یا علی کن....

ونزار نفس وشیطان این کار ساده رو برات بزرگ جلوه بده.😘😘😘😘😘

یاحق

بسم الله الرحمن الرحیم.    تمام وجودم پر از یقین شده است.اللهم عجل لولیک الفرج .جهان به سامان نمیشود تا ظهور منجی...(بلندترین ارتفاعی که میتوان از آن سقوط کرد ,چشمان صاحب الزمان است) به کمپین لبیک یا مهدی بپیوندید..در تاپیک شما به میهمانی آقا امام زمان (عج)دعوت شدید.یا حق
عزیز دل اینا ترفندهای شیطان هست که از کم خوابی میترسوندتون هرکاری عادت میکنه بعد یه مدت سیستم بدن ...

مرسی گلممم😘 حرفات خیلی ارزشمندع خیلی در مورد نماز حدیث داریمم حتمن در نظر خدا امری بسیاررر حائض اهمیته که ما نمدونیم بایدد عزمم جزم کننممم اذان ظهر ساعت چنده میخام اول وقت بخونم😄😁😇😇

خداوندا، در هیچ لحظه تنهایم مگذار که جرئت تنها ماندن و تنها جنگیدن در من نیست..خداوندا، در هیچ نفسی دست محبتت را از روی سرم برندار،که بی مهر تو ذلیلم،هیچم، کم از هیچم.

مرسی گلممم😘 حرفات خیلی ارزشمندع خیلی در مورد نماز حدیث داریمم حتمن در نظر خدا امری بسیاررر حائض اهم ...

هرشهری ساعت اوقات شرعی فرق میکنه 

ما مشهدیم

تو نت هست سرچ کن میاد

اول اخر فقط نمازززززز

تو قران واحادیث خیلی امده

بندگیه خدا هست

یه حدیث جالب دیگه 

شیطان به کسی که نماز روسبک بشماره جرأت پیدا میکنه

ونزدیک میشه لعنت الله علیه

مواظب خودت وتوشه اخرتت باش

خوشگل خانوم😘😘😘

به خدا میسپارمت

بسم الله الرحمن الرحیم.    تمام وجودم پر از یقین شده است.اللهم عجل لولیک الفرج .جهان به سامان نمیشود تا ظهور منجی...(بلندترین ارتفاعی که میتوان از آن سقوط کرد ,چشمان صاحب الزمان است) به کمپین لبیک یا مهدی بپیوندید..در تاپیک شما به میهمانی آقا امام زمان (عج)دعوت شدید.یا حق
هرشهری ساعت اوقات شرعی فرق میکنه  ما مشهدیم تو نت هست سرچ کن میاد اول اخر فقط نمازززززز تو ...

مرسی گلمم😍😘 الان تازه نماز شبم زود خوندم اولین بارمه بعد ماه رمضون مرسی انگیزه دادین بهمم بهترینا رو آرزو میکنم برای شما وهمگی❤❤❤✌✌✌

2790
2823
2791
2779
2792