2821
2789
عنوان

خدا😊😘

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 65 پست
نماز مثل لیمو شیرینه هرچی بگذرع تلختر میشه ...نماز سروقت بخون دیربشه از وقتش حس تنبلی میگیره😑🙏

کلا تمام کارهای خیر اینجوری هستن اما کارهای شر نه سریع آدم میره سمتشون😑👍👍👍👍👍

خداوندا، در هیچ لحظه تنهایم مگذار که جرئت تنها ماندن و تنها جنگیدن در من نیست..خداوندا، در هیچ نفسی دست محبتت را از روی سرم برندار،که بی مهر تو ذلیلم،هیچم، کم از هیچم.

عزیزدلم جایی شنیدم که اگر هر روزی نمازی قضا بشه 40روز اعمال و نابود میکنه حالا  فرض کن هرروز قض ...

بله ولی خب میگم ساعت خواب بنده خیلی مشکل دارم و دانش آموزم اونجوری میترسم تا صب خوابم نبره و به مشکل بر بخورم اما شاید اگع بخونم این مشکلم رفع شه علاوه بر این صبا میترسم تنها بیدار شم نماز بخونم به شدتت😥😥

خداوندا، در هیچ لحظه تنهایم مگذار که جرئت تنها ماندن و تنها جنگیدن در من نیست..خداوندا، در هیچ نفسی دست محبتت را از روی سرم برندار،که بی مهر تو ذلیلم،هیچم، کم از هیچم.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیلی جالبه توی خونه ما همه روی گوشیاشون باد صبا هست و هر صبح با صدای بلند صدای اذان توی خونه پخش میشه ولی من بیدار نمیشم . ولی اگه گوشیمو کوک کنم بزارم تو حال و خودم تو اتاق بخوابم با صداش بیدار میشم خیلی برام عجیبه. این شیطون چه کارایی که نمیکنه 

بخواب دنیا کسی با من دیگه کاری نداره 
خیلی جالبه توی خونه ما همه روی گوشیاشون باد صبا هست و هر صبح با صدای بلند صدای اذان توی خونه پخش میش ...

اره تازگیا به شدتت وسوسه های شیطونو تو زندگیم حس میکنمم خیلی زیادد به زندگی مون لطمه میزنه و همه کار میکنه البته من حس میکنم شیطون همون هوای نفسانی خودمونه که نمتونیم کنترلش کنیمم😕😕👍

اره تازگیا به شدتت وسوسه های شیطونو تو زندگیم حس میکنمم خیلی زیادد به زندگی مون لطمه میزنه و همه کار ...

آره ولی هیچ وقت سربلند نمیشم توی اینجور چیزا. 

بخواب دنیا کسی با من دیگه کاری نداره 
به نظرم من  اینکه وقتی نفس عمیق می کشیم بگیم خدا را شکر خیلی آدم احساس نزدیکی و تقرب به خدا ...

بله همین الانم میتونیم بگیم

الحمدلله الحمدلله❤

من یادم میره بگم همش اما خب ممنون یاد آوری کردین😍

آره ولی هیچ وقت سربلند نمیشم توی اینجور چیزا. 

اره بخاطر همینه که میخام اون ایمانو قوی کنم که سربلند شمم اما به شدت به خدا اعتقاد دارم همه ی جهان نشانه ی خداست نمدونم بعضیا چجوری با اعتماد به نفس خدا رو انکار میکنن و خیلی بزرگه خدا به راحتی میتونه مشکلات بنده هاشو حل کنه اما چون حکمتی میبینه و میخواد بنده رو امتحان کنه تا بنده ایمان بیاره .همین الانم شیطون منو وسوسه میکنه خیلی لطمه میرنه😐😐

منم همیشه هرچی از خدا میخواسم بهم میداد چون ایمانم قوی بود ولی الان😔

توی موردات کوچیک که من براشون استرس داشتم آره ولی تابحال یه مشکل خیلی بزرگمو با اینکه صدهابار از خدا کمک خاستم نتونستم حل کنم😢😢

بچه ها من برم نماز صبح بخونم دیشبم با اینکه تولدم بود و یه روز خاص برام بود تنبلی کردم و نخوندممم برای همه اونایی که گفتن هم دعا میکنم الان قضا شده بنظرتون؟😢😢

من تا شب میتونم تا ساعت ۲ بیدار باشم با گوشی با اینترنت اما با خدا نه 😔😔😔

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر

دقیقنن😔😞

چه پروف نازیی😍😍👩

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز