2777
2789
عنوان

نگار بیچاره

243 بازدید | 16 پست

بچه ها کسی از اون تاپیک که یکی گذاشت و شماره ی دوستش رو گذاشته بود سایت دیوار و اسم دوستش هم نگار بود خبر داره یا نه ؟؟ خیلی کنجکاوم ببینم اخرش چیشد .

کاربریش ترکید

وقتی حالت بد بود اما پروفایلتو دپ نکردی یعنی بزرگ شدی ...وقتی دلت گرفته بود ولی بغض نکردی یعنی بزرگ شدی وقتی از تموم دنیا رنجیدی اما با کسی دردودل نکردی یعنی بزرگ‌ شدی و وقتی دیگه از تنها شدن نترسیدی یعنی بزرگ شدی...کاربری از این به بعد برای منه😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ترکید .ولی آخرش هیچی مشخص نشد ؟؟

ن مشخص نشد

وقتی حالت بد بود اما پروفایلتو دپ نکردی یعنی بزرگ شدی ...وقتی دلت گرفته بود ولی بغض نکردی یعنی بزرگ شدی وقتی از تموم دنیا رنجیدی اما با کسی دردودل نکردی یعنی بزرگ‌ شدی و وقتی دیگه از تنها شدن نترسیدی یعنی بزرگ شدی...کاربری از این به بعد برای منه😍
بگو کسی نیست دیگ

میدونی یه دختر خانومی اومده بود همچنین چیزی نوشته بود . 

که ما توی وات با مدرسه یه گروهی داریم و یه جریانی پیش اومدهدهمع دوستام اعتراض کردن به مدیر و نگار از اون کلاس اومده توی گروه به اینا گفته که اگه خانم مدیر صلاح میدونست خودش اینکارو میکرد شما انقد پیام ندید .دیگه این خانوم میگه بخاطر این حرف نگار من کینه گرفتم ازش 

میدونی یه دختر خانومی اومده بود همچنین چیزی نوشته بود .  که ما توی وات با مدرسه یه گروهی داریم ...

دیگه رفته توی سایت دیوار شماره ی نگار رو بعنوان زن بدکاره نوشته . دیگه تا نگو سایت دیوار  شماره ی خودش رو برای اینکار ثبت کردن . هرچی مرد بودن بهش پیام دادن و اینم شماره ی نگار رو به تک تکشون داده . 

دیگه رفته توی سایت دیوار شماره ی نگار رو بعنوان زن بدکاره نوشته . دیگه تا نگو سایت دیوار  شماره ...

حالا میگه یه پسره ای که عکس پروفایلش هم ست بوده با نگار پیام داده و این حرفا . بعد الان این دوستمون یکم ترسیده بود گفت که اگه کسی بفهمه بد میشه و اینا . ولی از کارش پشیمون نبود . از بس تاپیک زدن براش ترکید.  واقعا کار به این افتضاحی کرده حالا میگه یه راهکار یادم بدین که انکار کنم این قضیه رو