2777
2789
عنوان

کسی فرانسه بلده؟ معنی مادام موسیو ؟

3815 بازدید | 14 پست

مادام موسیو ینی خانم و  آقا دیگه ؟ 

می خوام ببینم اصطلاح نباشه یهو 

مثلا یه جا دیدم نوشته به معنی خانم و آقای پیر و تنهائه 

می خوام ببینم اینطوره؟ 

رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند  ...  چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلد بودم میومدم با شما فک میزدم؟/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
مادام برای خانم ازدواج کرده به کار میره یا در جایی که نمیدونن ازدواج کرده یا نه برای دختر یا دوشیزه ...

مرسییییییی چه اطلاعات خوبیبب 

رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند  ...  چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
وا ینی چی 

یعنی الان اونور اب بودم/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
    یکم بد گفتی

شرمندع منظوری نداشتم..حرفام اکثر شوخین فدات/

عزيز منم اونور آب رفتم باز اومدم سايت ربطي نداره ها😔😓😂

چی گلم؟چیشدع؟متوجع نشدم  /