2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قط و فقط سبزی...من ۲۰ساله اشپزی،میکنم

دستور بده عزیزم 😍ببین واسه سه نفر چجوری درست کنم که همه چیش به اندازه باشه مثلا یهو سبزی زیادتر نباشه یا لوبیاش زیاد نشه ..لطف میکنی😍

پیاز نگینی (( زیاد)) تفت بده سبک که شد گوشت اضافه کن درب قابلمه رو بزار اب بندازه و کم کم ابش جمع بشه و سرخ بشه (( قورمه)) 

ادویه اضافه کن سبزی خوب سرخ شده چرب و چیلی رو هم اضافه کن و درب قابلمه رو بزار یه ربع بیست دیقه باهم قل بخورن بعد اب جوش اضافه کن و ۲/۵ ساعت بزار با شعله متوسط بجوشه لیمو عمانی سوراخ شده لوبیا از قبل پخته رو اضافه کن زیر  سعله رو کم کن و بزار جا بیوفته هر ۱۰//۱۵ دیقه خورشت رو یه هم بزن ۱۰ دیقه اخر  ابلیمو و نمک اضافه کن 

این نیز بگذرد
پیاز نگینی (( زیاد)) تفت بده سبک که شد گوشت اضافه کن درب قابلمه رو بزار اب بندازه و کم کم ابش جمع بش ...

مرسی خانم واسه فردا ناهار میخوام لوبیاشو میشه امشب بپزم اماده باشه؟

پیاز نگینی (( زیاد)) تفت بده سبک که شد گوشت اضافه کن درب قابلمه رو بزار اب بندازه و کم کم ابش جمع بش ...

قورمه سبزیام خوب میشه ها فقط اینکه چقد لوبیا بریزم چقد سبزی بلد نیستم واسه سه نفر میشه بگی چقد بریزم؟لوبیا و سبزی رو ؟لطفا

مرسی خانم واسه فردا ناهار میخوام لوبیاشو میشه امشب بپزم اماده باشه؟

اره ولی اونقدر نپز که له بشه 

برای ۳ نفر

۱۵ تا ۲۰ تیکه گوشت متوسط خورشتی 

یک لیوان لوبیا (( ممکنه یه کم زیاد باشه میتونی اصافه نکنی فریز کتی))

حدود ۲۵۰ گرم سبزی سرخ شده 

این نیز بگذرد
قورمه سبزیام خوب میشه ها فقط اینکه چقد لوبیا بریزم چقد سبزی بلد نیستم واسه سه نفر میشه بگی چقد بریزم ...

سبزی رو میگن هر نفر ۱۰۰ گرم پس برای شما ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم 

لوبیا هم فکر کنم به لیوان سرخالی کافی باشه 

این نیز بگذرد
دستور بده عزیزم 😍ببین واسه سه نفر چجوری درست کنم که همه چیش به اندازه باشه مثلا یهو سبزی زیادتر نبا ...

اول سبزی و بگم...سبزی رو خرد ک کردی میخوای سرخ کنی از این روش واسه سرخ کردن استفاده کن...روغنو بریز توی تشت یا ماهیتابه بستگی ب اندازه ی سبزیت داره بزار روغن خوب داغ شه بعد سبزی و بریز توش...اب میندازه بزار ابش کشیده شه.ـخوب سرخش کن...سبزی خیلی خوش عطر میشه با این روش...واسه ۳نفر ..نفری ۴تا ۵تیکه گوشت بستگی داره ب خوراک خودتون...ما کم میخوریم...گوشت و کمی با پیاز رنده شده تفت بده..بعد لوبیای خیس شده رو اضافه کن...من لوبیا چیتی میریزم بیشتر نواقع...لوبیا ی لیوان دسته دار یکم کمتر خیس خورده باشه...سبزی هم ی.لیوان دسته دار با یدونه لیمو عمانی...با زردچوبه...میریزم تو زودپز زیرشو کم میکنم دوساعت میکشه پختش...اخرش اگه داشتی رب الوچه نبود ک هیچی...ما قورمه سبزی و با سماق میخوریم خوشمزه میشه

مرسی عزیزم ..وای 😍😍خیلی خوشحالم فردا ناهار🐈🐈🐈

من فورمه سبزی رو‌همیشه اخرشب بار میزارم تا صبح بعد صبح بهش لوبیا پخته شده و لیمو عمانی رو اصافه میکنم و یکساعت دیگه میزارم با شعله کم جا بیوفته و....

نکات : سبزی قورمه بهتره با روغن جامد سرخ بشه و خیلی چرب باشه 

میتونی بعد از نیم پر شدن گوشت بهش پودر لیموعمانی اضافه کنی ولی اخر کار بچش اگر لازم بود ابلیمو اضافه کن 

بعضیا از جمله خودم کل سبزی رو از اول نمیریزم چند مرحله میریزم چون سبزی وقتی ۵/:۶ ساعت بپزه خیلی سل میشه 

این نیز بگذرد