2777
2789
عنوان

خستم از زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 104 پست
الهی خیلی ناراحت شدم عزیزم از پدر فرهنگی ات متاسف شدم دختر نعمت و برکت خونه اس بعد ازدواج باز تو هست ...

اتفاقا برادرم با دختری ازدواج کرده که اصلا با معیار های پدرم سازگار نیست پدرم پشت سرش هزارتا حرف میزنه ولی جلوی خودش برای اینکه منو ناراحت کنه کلی با همسر برادرم شوخی میکنه و میخنده و براش تولد میگیره من حتی یکبار تو کل عمرم هیچ هدیه ای از خانوادم نگرفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو فکرش بودم و هستم ولی میترسم هنوز چهره رومینا شبو روز تو ذهنمه اخ بمیرم من برای این دختر درکش میکن ...

درکت میکنم😔 واقعا بعضیا چقدر میتونن حرومزاده باشن

درضمن بهتر از اینکه خودتو بکشی!! که بقیه خوشحال بشن 

فرار کنی یه جایی کار کنی یا یکی پیدا بشه بهت کمک کنه اصلا بری تو پارک بخوابی بهتر از اینکه زندونی باشی😐خودم خیلی تو فکرشم دوست عمم همین کارو کرد هنوز پیدا نکردنش 

از هیچکس نترس من قبلاً خیلی آدم ترسویی بودم همه بهم زور میگفتن ولی العان هیچکس حق نداره نگاه چپ بهم بکنه

برام دعا کنید بتونم به خاسته هام برسم بتونم سر کار برم خیلی برام دعا کنید بخدا تو کل عمرم تا حالا ذر ...

ان شالله عزیزم . برا فرهنگیان یا دانشگاهایی ک کلا خانما هستن بخون اجازه میده

خلاصهکه چشام  دنیاییه     کروناس بمونید خونه اههههه      
زندگیت شبیه رمانه😐 این چیزایی ک گفتی واقعیه؟؟؟

بخدا که واقعیته باز تو شهرمون دخترایی رو میبینم که میگم خداروشکر زندگی من خوبه دخترایی که پدرشون معتاده بهشون تجاوز میکنه دخترایی که پدرشون بخاطر پول اونا رو میده به یک پیرمرد خواهر من ی سری به روستا و شهرای کوچیک بزن ببین چقد دختر و زن بیگاه دارن قربانی میشن ولی اب از اب تکون نمیخوره هیچکس ککش هم نمیگزه 

درکت میکنم😔 واقعا بعضیا چقدر میتونن حرومزاده باشن درضمن بهتر از اینکه خودتو بکشی!! که بقیه خوشحال ...

نگووو فرار چیه فردا آبرو براش نمی مونه

اگه بره یه جایی دختر تنها قطعا بهش تجاوز میکنن

این چه حرف بی منطقیه میزنی

جامعه پر گرگ گرسنست تو خونه پدرش تحقیر بشه 

بهتره تا تو جامعه رها بشه

اتفاقا برادرم با دختری ازدواج کرده که اصلا با معیار های پدرم سازگار نیست پدرم پشت سرش هزارتا حرف میز ...

واقعا از ناراحتی سرم درد گرفت عیب نداره ناراحت نباش خدا هر کسی ظلم کنه تو این دنیا جوابش رو میده ظلمی که بهت کردن رو این دنیا حساب پس میدن مطمئن باش ت  فقط از خواستگارت خوشت نیومد بله نگو باهاش حرف بزن بگو شرط عقد میخام درسم رو ادامه بدم برم دانشگاه بعد بگو برام مهمه همسرم صبور باشه شما صبور هستین دیگه بگو برام مهمه همسرم خسیس نباشه ومورد بعدی اینه که اخلاق خوب باشه