سلام من یک دختر 23 ساله ام که در خانواده ای پسر دوست به دنیا اومدم. پدرم معلم و مادرم خانه دار و یک وضع مالی خیلی معمولی و دوتا برادر دارم. مادر و پدرم خیلی متعصب و سختگیرن و دختر رو مایه ننگ و ابروریزی میدونن و با من به شدن بد رفتارن و فرق میزارن بین منو برادرام. اگر اعتراضی کنم انتقادی کنم کتکم میزنن یا فوش میدن یا تحقیر میکنن. خیلی به حجابم شدید حساسن من اصلا اجازه ندارم شال و روسری سر کنم حتما باید مقنعه مشکی سر کنم حتی تو عروسی. برای من هیچ لباسی نمیخرن نهایتا سالی یکی و بیشتر لباس های دست دوم فامیل رو میپوشم. هروقت مرض میشم میگن تو باعث دردسری و به زور منو دکتر میبرن. نمیذارن بیرون برم حتی کتابخونه هیچ جا نمیزارن برم همش تو خونه ام. نمیزارن گوشی داشته باشم نمیزارن درس بخونم فقط توخونه مشغول بشور بسابم و کار خونه انجام میدم. از طرفی به شدت با برادرام خوبن و احترام اون ها رو دارن. الانم میخان ب زور منو بدن به مردی که اصلا دوسش ندارم ولی خب مجبورم ازدواج کنم باهاش. خیلی دوست دارم خودکشی کنم. خستم از زندگی نکبت بارم که از بدو تولد تا الان هیچ خیری توش نبود.
نگووو فرار چیه فردا آبرو براش نمی مونه اگه بره یه جایی دختر تنها قطعا بهش تجاوز میکنن این چه حرف ب ...
من حاضرم همه ی اینا برام اتفاق بیفته ولی زیر بار زور نباشم گرگ چیه؟😐خودش نخواد چیزی نمیشه والا من دورو ورم گرگ ندیدم اگرم دیدم عقل که داشتم از خودم مواظبت کنم ولی جرأت میخواد
چقدر ظلم شده در حقت نباید اجازه بدی از این بیشتر تحقیر بشی . تو رو ب چشم ی ...معذرت میخام برده میبینن این حق تو نیست .اگ تونستی خودتو نجات بده ....ارامش و زندگی سهم توام هست .زندگیت انتخابش دست توه اجازه نده بیشتر از این خورد بشی وگرنه تا آخر عمرت باید ی کنیز باشی .ملکه خودت باش بجنگ ...قوی محکم ...هر راهی ک میدونی درسته انجام بده توقعت ببر بالا تو لایق بهترینایی.از چاه ب چاله نیفت
عزیزم با هاشون حرف زدی کار احمقانه ای نکن ببین تو مجبوری ازدواج کنی سعی کن اینده تو بسازی به گذشته ات فکر نکن سعی کن با اون اقا خوب باشی اون عاشق خودت کنی یا باید زجر بکشی تو خونه ی پدرت هر روز تعقیرت کنن با مشاور حرف بزن گلم بهترین راه همینه خودتو نباز زندکی همیشه پستی و بلندی داره انشالله که خوشبخت بشی برات دعا میکنم بهترین ها برات اتفاق بیوفته❤😍