2777
2789
عنوان

خستم از زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 104 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نگووو فرار چیه فردا آبرو براش نمی مونه اگه بره یه جایی دختر تنها قطعا بهش تجاوز میکنن این چه حرف ب ...

من حاضرم همه ی اینا برام اتفاق بیفته ولی زیر بار زور نباشم گرگ چیه؟😐خودش نخواد چیزی نمیشه والا من دورو ورم گرگ ندیدم اگرم دیدم عقل که داشتم از خودم مواظبت کنم ولی جرأت میخواد

مرسی نیکا جان    

جنوب کشور متاسفانه تعصب ها بدی گاها در بعضی شهر هاش دیده میشه که قلب آدمو عمیقا مشکنه🥺😔

اما فرار راهش نیست چون تهش اگه گیر بیفتی حتما کشته می شی و اگه نیفتی گیر گرگای گرسنه ی جامعه میفتی

عزیزکم بیرون خونتون بهتر از داخلش نیست مطمئن باش 

چقدر ظلم شده در حقت نباید اجازه بدی از این بیشتر تحقیر بشی . تو رو ب چشم ی ...معذرت میخام برده میبینن  این حق تو نیست .اگ تونستی خودتو نجات بده ....ارامش و زندگی سهم توام هست .زندگیت انتخابش دست توه اجازه نده بیشتر از این خورد بشی وگرنه تا آخر عمرت باید ی کنیز باشی .ملکه خودت باش بجنگ ...قوی محکم ...هر راهی ک میدونی درسته انجام بده توقعت ببر بالا تو لایق بهترینایی.از چاه ب چاله نیفت 

هیچ کاری بی حکمت نیست
من 23 اون اقا 31

عزیزم با هاشون حرف زدی کار احمقانه ای نکن ببین تو مجبوری ازدواج کنی سعی کن اینده تو بسازی به گذشته ات فکر نکن سعی کن با اون اقا خوب باشی اون عاشق خودت کنی یا باید زجر بکشی تو خونه ی پدرت هر روز تعقیرت کنن با مشاور حرف بزن گلم بهترین راه همینه خودتو نباز زندکی همیشه پستی و بلندی داره انشالله که خوشبخت بشی برات دعا میکنم بهترین ها برات اتفاق بیوفته❤😍