2777
2789
عنوان

حسرت

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 84 پست
😂😐وحشی

🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

یکی از دلایلی هم ک گفتم مامانت اینارو ببر خونتون همین وحشی بودنمه😂😂

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..
منم حسرت نازنین بابامو دارم . دوست دارم ی بار دیگه برم تو بغلشو عطر تنشو بو بکشم . غرق بوسه کنمش . ش ...

روحش شاد 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

روحش شاد 

ممنون عزیزم

اگه جایی بود ک شبیه تو داشت دلم یک دونه عین تو می خرید ❤بابا❤ . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . می شه واسه بابام فاتحه و صلوات بفرستین ؟ ان شاالله ثوابش ب عزیزای آسمونیتون برسه . ممنونم 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . یا جوادالائمه ادرکنی
🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ...

وحشی دوس داری😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

الفراررررر

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️
وحشی دوس داری😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 الفراررررر

نننننن میگم من وحشیم 😂

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..
نننننن میگم من وحشیم 😂

نهههههه😐همون که من فهمیدم درستهههه

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️
نهههههه😐همون که من فهمیدم درستهههه

تو مسائل زنو شوهری دخالت نکنننننننننن

تو مسائل زنو شوهری دخالت نکنننننننننن

فعلا که مهم ترین چیزشو فهمیدم😁😂😂😂

فعلا که مهم ترین چیزشو فهمیدم😁😂😂😂

منم کشف میکنم مال تورو 

😂😂😂😂

دیگ نقطه ضعفامون داریم😂

منم کشف میکنم مال تورو  😂😂😂😂 دیگ نقطه ضعفامون داریم😂

😏😏😏عمرررراااااا 

😏😏😏عمرررراااااا 

تا آخر شب کشفش میکنم 

تا آخر شب کشفش میکنم 

مواظب باش کیفش نکنی😂😂😂😂

حسرت یه پدر مهربون.ببین چقدر بابام بد اخلاقه که پدر شوهرمو بیشتر دوست دارم

منم بابام خیلی بده اذیتها ش نامهربانی هاش بدی هاش از صدتا ناپدری بدتره

پسر کوچکم ۱۸ هفته از تو دلم آسمانی شد . دلم شکست...😭😔
مواظب باش کیفش نکنی😂😂😂😂

نمکککککک کی بودی🤤🤤🤤