2777
2789
عنوان

حسرت

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 84 پست
جونور  قطع رابطهههه😂

😂حق نداری دیگه پا تو پایین بزاری😏😏😏. 

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😂حق نداری دیگه پا تو پایین بزاری😏😏😏. 

جم میکنم میرم از اونجا 

دیگ پشت گوشت دیدی منم دیدی

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..
جم میکنم میرم از اونجا  دیگ پشت گوشت دیدی منم دیدی

گوساله در این حد😳.

بشین بینم😁😂😂😂

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️
سلامتی سلامتی سلامتی.بزرگترین حسرت زندگیم

سلامتی خیلی مهم و ارزشمنده.‌

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
فوت شدن. یه چند سالیه

خدا بیامرزدشون و رحمتشون کنه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خداوند بهتون صبر زیبا ببخشه

اگه جایی بود ک شبیه تو داشت دلم یک دونه عین تو می خرید ❤بابا❤ . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . می شه واسه بابام فاتحه و صلوات بفرستین ؟ ان شاالله ثوابش ب عزیزای آسمونیتون برسه . ممنونم 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . یا جوادالائمه ادرکنی
گوساله در این حد😳. بشین بینم😁😂😂😂

پشیمونی رو تو چشمات میبینم

ی فرصت دیگ بهت میدم و میمونم 😎

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..
پشیمونی رو تو چشمات میبینم ی فرصت دیگ بهت میدم و میمونم 😎

نه باو خواستم بگم اگه رفتی هرچی خواسی و با خودت ببر فقط گیتارو با خودت نبر😂😂😂😂

اونجا زندگی معنی میده  همه‌چیز منظم و قانون داره  تفریح جایی خودش  کار

آره واقعا خوش بحالشون تو بهشت دارن زندگی میکنن 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
نه باو خواستم بگم اگه رفتی هرچی خواسی و با خودت ببر فقط گیتارو با خودت نبر😂😂😂😂

گیتارو میزنم تو سرت و میرم

خدا بیامرزدشون و رحمتشون کنه اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم خداوند بهتون صبر زیبا ببخشه

ممنون عزیزم

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

منم حسرت نازنین بابامو دارم . دوست دارم ی بار دیگه برم تو بغلشو عطر تنشو بو بکشم . غرق بوسه کنمش . شب ها آرزو می کنم تو خواب ی بار دیگه مامان بابامو کنار هم ببینم . از وقتی بابام رفت تمام خوشی ها پر کشیدن . دوست دارم ی بار دیگه صدای پاش بیاد از در بیاد داخل   چراغ اتاقش شبا روشن باشه...صداشو بشنوم..خنده شو ببینم....

حسرت داشتن پدرم ک خودش هزاران حسرته !

روحش در شادی و آرامش

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اگه جایی بود ک شبیه تو داشت دلم یک دونه عین تو می خرید ❤بابا❤ . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . می شه واسه بابام فاتحه و صلوات بفرستین ؟ ان شاالله ثوابش ب عزیزای آسمونیتون برسه . ممنونم 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . یا جوادالائمه ادرکنی
خییییلی زیاد.وقتی سالم باشی میتونی تلاش کنی و به آرزوها واهدافت برسی ،آیندتو بسازی ،وگرنه این شرایطه ...

درسته