2777
2789
عنوان

حسرت

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 84 پست
نمکککککک کی بودی🤤🤤🤤

توووووووو😋😋😋

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️
توووووووو😋😋😋

🤤😋🤤😋🤤😋🤤😋🤤😋🤤😋🤤😋🤤😋

ولی من نمک یکی دیگم متاسفم 😂😂😂

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

🤤😋🤤😋🤤😋🤤😋🤤😋🤤😋🤤😋🤤😋 ولی من نمک یکی دیگم متاسفم 😂😂😂

نع تو نمک نباشش نمک زیادی خوب نیس من هسدم کافیه😏😏😂😂😂

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️
نع تو نمک نباشش نمک زیادی خوب نیس من هسدم کافیه😏😏😂😂😂

عزیزم خانم محترم شما نمک برا شوهرت باش 

من برا شوعر مادر شوهر پدر شوهر بردار شور و بچه های خاهر شوهر 

هر کی تو حیطه خودش فعالیت کنه. با تشکر

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..
عزیزم خانم محترم شما نمک برا شوهرت باش  من برا شوعر مادر شوهر پدر شوهر بردار شور و بچه های خاه ...

اوکی باعییییی

اوکی باعییییی

بیا لقمتم ببر تو راه گشنت شد برنگردی 

بیا لقمتم ببر تو راه گشنت شد برنگردی 

لقمه ارو نکنم.........😑😂😂😂😂

لقمه ارو نکنم.........😑😂😂😂😂

تکبیررررر