2777
2789

من خیییییییلی کم بیرون میرم چون دوستام اکثر مواقع نیستن خونمونم مرکز شهره همه چی دردسترسمه بخاطر همین دیر به دیر پشت ماشین میشینم و خانوادمم عادت به ماشین گرفتن من ندارن منم انکار حالتی که زیاد به رانندگی و ماشین بیرون بردن من عادت ندارن یکم ی طورین حس بدی دارم ایطور حس خنگ و خل و چل بودن🙁با اینکه رانندگیمم خوبه بد نیست پیشم خاموش و ترتر و یا تو شیشه ماشین باشم و اروم رانندگی کنم هم نیست

من امروز ۱۸۰ تومن جریمه شدم😢

گفتم ننویس جناب کار دارم عجله دارم بخدا جریمه ننویسی هم دیگه یولش میرم گفت بنویسم یعنی تند میری؟ 

گفت ۱۸۰ بود نصف نوشتم واست ۹۰ تومن

گر نشان زندگی جنبندگی است ، خار در صحرا سراسر زندگی است ، هم جُعل زنده است و هم پروانه لیک ، فرق ها از زندگی تا زندگی است .

بله منم مشابه شما بودم ولی دیگه عادی شده

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چطور با این حسم مقابله کنم ؟ تا یکی میگه نه یا میبینم زیاد مشتاق نیستن دیگع چیزی نمیگم

منم دقیقا همینطور بودم هنوزم هستم نه فقط ماشین همه چی...

ولی سر رانندگی به خودم غلبه کردم. چون توی این دوره زمونه جز ضروریاته. باید تمرین میکردم تا دستم سفت بشه

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
منم دقیقا همینطور بودم هنوزم هستم نه فقط ماشین همه چی... ولی سر رانندگی به خودم غلبه کردم. چون توی ...

دقیقا الان بخوای هرجا بری با دوستا هر کاری کنی فقط باید ماشین باشه ادم دیگه نیازمند کسی نیست ایطور

دقیقا الان بخوای هرجا بری با دوستا هر کاری کنی فقط باید ماشین باشه ادم دیگه نیازمند کسی نیست ایطور

بله دقیق

حالا شما هم با این حست مقابله کن تا دستت قشنگ راه بیفته. چون رانندگی هم مث هرچیزی تمرین لازم داره تا قشنگ توی ذهن ثبت بشه. بعدش اگه ۱سالم رانندگی نکنی همین که دوباره پشت فرمون بشینی، سریع یادت میاد

بعدش میتونی تا دیدی با بی رغبتی سوییچ میدن بری با ماشین عمومی یا اسنپ، تا احساس نیازمند بودن به ماشین و اجازه دیگران هم نداشته باشی😉