2777
2789
عنوان

بلاخره انتقام گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1905 بازدید | 117 پست
😂😂😂 جدا از روحیه ی خشن و انتقام سختش دوستمون رمزی هم حرف می زنه احیانا تو موساذ کار نمی کنی؟؟؟؟ ...

یا خدا😱😱😱😱😱😱😱😱😂😂😂

میسازم دنیام رو یه نفره👌👌👌❤❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط تو مقابله به مثل کردنت یادت نره که اون آدم نباشه تو آدمی خودتو گم نکن

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
😂😂😂 جدا از روحیه ی خشن و انتقام سختش دوستمون رمزی هم حرف می زنه احیانا تو موساذ کار نمی کنی؟؟؟؟ ...

عیبی نداره ایبنجا شرلوک هلمز زیاد داریم

صلوات برای آقا صاحب الزمان 🌷
من ترسیدم ازت کیه چکارت کرده مگه

ترسناک شدم اره حق داری

ولی من این نبودم 

من انقد بد نبودم 🙂

بدترین کاری ک با ی ادم میکنن چیه؟

بدترین کاره ممکنو باهام کرد

کاربری دست چند نفره دوستان 😐😑
عاشقش بودی ولت کرده؟تو هم رفتی تو شرکتش ورشکستش کردی یا رفتی با دوستش دوست شدی ؟😂😂😂🤦 من رمان زی ...

چی میخونی به منم بگو

میسازم دنیام رو یه نفره👌👌👌❤❤❤
ترسناک شدم اره حق داری ولی من این نبودم  من انقد بد نبودم 🙂 بدترین کاری ک با ی ادم میکنن چی ...

تو همون کاربر انتقام_هستم هستی ، من میدونم😐😐😐🥸🥸🥸

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
عاشقش بودی ولت کرده؟تو هم رفتی تو شرکتش ورشکستش کردی یا رفتی با دوستش دوست شدی ؟😂😂😂🤦 من رمان زی ...

کاش حقیقت نداشت و فقط ی رمان بود

کاربری دست چند نفره دوستان 😐😑