2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من وتوجمع نی نی سایتی ها که همه بالای ۱۷۰هستن به شدت احساس قدکوتاهی میکنم😄 درحالیکه توجمع وتوخیابا ...

خب بعضی از خانوما یکم توهم میزنن و الکی میکن من ۱۷۸ ۱۸۰😂😂😂😂

من چندماه پیش ۱۵۶بودم و یهو رسیدم به ۱۶۰ امیدوارم ازاین یهوییا بازم بیاد سراغم تا ۶۵ ۶۴برم😝

خوشبحالت😂😍

خدایا تنها امیدم تویی نا امیدم نکن....😔.                             لطفاً برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین🙏.                        درخواست دوستی قبول نمیکنم🙏❤️
خب ۱۵سالمه صفحه رشدم هنو بازه و دارم ورزشارو دنبال میکنم تو چندسالته

۱۸ولی خب دوسه ساله قدم همین مونده😬

خدایا تنها امیدم تویی نا امیدم نکن....😔.                             لطفاً برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین🙏.                        درخواست دوستی قبول نمیکنم🙏❤️
خب تقصیر خودته چون به فکر قدت نبودی اگه سن من بودی الان ۶۵ بودی شاید بیشتر

عزیزم ورزشای زیادی کردم اما متاسفانه فایده ای نداشت  هم من و هم خواهردوقلوم مثل همیم ژنتیکمون اینطوریه

عزیزم ورزشای زیادی کردم اما متاسفانه فایده ای نداشت  هم من و هم خواهردوقلوم مثل همیم ژنتیکمون ا ...

اها پس خانوادگیه

اخع من هم مادرم هم پدرم قدشون کوتاه ولی من ازاونا بلندترم به دایی و عموهام میرم

اها پس خانوادگیه اخع من هم مادرم هم پدرم قدشون کوتاه ولی من ازاونا بلندترم به دایی و عموهام میرم

اها اتفاقا من پدرومادرم قدشون بلنده اما من و خواهرم نه