2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من وتوجمع نی نی سایتی ها که همه بالای ۱۷۰هستن به شدت احساس قدکوتاهی میکنم😄 درحالیکه توجمع وتوخیابا ...

خب بعضی از خانوما یکم توهم میزنن و الکی میکن من ۱۷۸ ۱۸۰😂😂😂😂

من چندماه پیش ۱۵۶بودم و یهو رسیدم به ۱۶۰ امیدوارم ازاین یهوییا بازم بیاد سراغم تا ۶۵ ۶۴برم😝

خوشبحالت😂😍

خدایا تنها امیدم تویی نا امیدم نکن....😔.                             لطفاً برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین🙏.                        درخواست دوستی قبول نمیکنم🙏❤️
خب ۱۵سالمه صفحه رشدم هنو بازه و دارم ورزشارو دنبال میکنم تو چندسالته

۱۸ولی خب دوسه ساله قدم همین مونده😬

خدایا تنها امیدم تویی نا امیدم نکن....😔.                             لطفاً برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین🙏.                        درخواست دوستی قبول نمیکنم🙏❤️
خب تقصیر خودته چون به فکر قدت نبودی اگه سن من بودی الان ۶۵ بودی شاید بیشتر

عزیزم ورزشای زیادی کردم اما متاسفانه فایده ای نداشت  هم من و هم خواهردوقلوم مثل همیم ژنتیکمون اینطوریه

عزیزم ورزشای زیادی کردم اما متاسفانه فایده ای نداشت  هم من و هم خواهردوقلوم مثل همیم ژنتیکمون ا ...

اها پس خانوادگیه

اخع من هم مادرم هم پدرم قدشون کوتاه ولی من ازاونا بلندترم به دایی و عموهام میرم

اها پس خانوادگیه اخع من هم مادرم هم پدرم قدشون کوتاه ولی من ازاونا بلندترم به دایی و عموهام میرم

اها اتفاقا من پدرومادرم قدشون بلنده اما من و خواهرم نه