2777
2789
عنوان

شوهر !!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 34 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

فعلا ک آقا راحته تنهایی بخوابه و بدون سروصدا !!!!

از،اول اشتباه از شما بود که جا خواب رو جدا کردی هرجوری شده ی جا بخوابین

برا سلامتی خانواده من و خودت ی صلوات بفرس ،😚خدایا کمکم کن سربلند بشم
قول داده بود کمکم کنه. حالا هم میگه سومی کی بیاد؟!!!!!!!  گفتم دیگه بچه توبه..‌

چه خبره مگه دستگاه جوجه کشی هستی گلم؟ خوبه ک شما مخالفی اما درکل یه نگاهی به خودت بنداز.. وقت داری به خودت برسی وقت داری جونی کنی وفت داری تفریح کنی 

بچه داشتن خیلی خوبه نمیگم. بده اما بشرطی ک قرار نباشه خودت بزاری کنار

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

من شوهرم کمک حاله تو کار خونه و گرفتن بچه ها وای واویلا موقع خاب...یعنی فقط خاب ها...زلزله بیاد هم بیدار نمیشه بس ک حساسه...مقصرم نیست خسته اس

خودم...خواهرم...شوهر خواهرم....برادرم...زن برادرم.....برادر شوهرم...بهترین دوستام....بهترین افرادی که میشناسم....همکارام....همه کادر درمانیم....خسته ایم....نا امیدیم....لطفا توخونه بمونید...و اگر بیرون میرید ماسک بزنید...این فکر لعنتی که هر لحظه ممکنه یکی از این عزیزان رو از دست بدم....جهنم زندگی منه....لطفا هیزم به آتشی که در ذهن من روشن است نگذارید.‌‌.😔
شوهرمن بجزکارای بیرون خونه مثل خریدکردنو..... کارای توخونه وبچه داریواصلاااااااا انجام نمیده.همش باخ ...

اگر خونه دارید واقعا نباید توقع داشته باشید

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید
اگر خونه دارید واقعا نباید توقع داشته باشید

اره خوب .خودمم توقع ندارم ازش.ولی خب گاهی یه لطفی کنن بچروسرگرم کنن مثلاظرفاروبشوریمم بنظرم زیاد توقعی نیست

ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..
اره خوب .خودمم توقع ندارم ازش.ولی خب گاهی یه لطفی کنن بچروسرگرم کنن مثلاظرفاروبشوریمم بنظرم زیاد توق ...

اره حق با شماست

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید
مادرشوهرم از همون جوونی حتما میبایس برا پدر شوهر غذا بکشه 

استخونای غذا رو جدا کنه ،میوه پوست بکنه بده اقا بخوره 

تایم غذاش همراه جمع نبود بعد از ظهر اگه غذا میخورد باس براش گرم کنه  ،یعنی فقط اقا دستشویی رفتنش و حمام رفتنش بدون کمک مادرشو بود 

همه ی اینکارا چه خونه ی خودش چه مهمونی باس بکنه

همیشه هم میگفت این زن مگه چکار میکنه 

الان که مادرشو مرده، خودش کاراشو میکنه بدون حتی یه کلمه بگه که فلانی اینقد زحمتم کشید 

منظورم اینه از الان نذار راحت طلب بشه

به خنده و شوخی جوابش بده 

بگو پدر شدن همینه همینجور الکی که نیس 

اصلا از غراش دلخور نشو 

بجای اینکه بخوایی خودتو عذاب بدی یه موقع ها برنامه ریزی کن بعد خواب بچه ها با هم خوش بگذرونین 

میدونی بعد اینکه تو دو تا بچه اوردی کنارت و به حساب خودت فداکاری کردی چی میشه 

این کار که کلا وظیفت میشه 

بعدم کم کم غر میزنه چرا به من نمیرسی

بعدم حتی ممکنه خیانت کنه دلیلشم اینه که زنم به خودش نمیرسه 

همش خستس ،شبا پیش بچه ها میخوابه و به من توجه نمیکنه و...