2777
2789
عنوان

قبل بارداری

356 بازدید | 47 پست

سلام خانوما ،من ماه پیش امپول اچ ام جی زدم قبلشم لتروزول میخوردم خیلی دلدرد داشتم ولی باردار نشدم اینماهم دوباره بهم داده لتروزول خوردم و دیشب اچ ام جی زدم ولی درد ندارم ینی بدنم بهش عادت کرده ؟؟؟یا اثر نمیکنه دیگه بهم ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این آمپول چ نوع آمپولیه؟ قرص لتروزول برای چیه؟ چه وقتا میخورید؟ ببخشید من نمیدونم دوس دارم بدونم 

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

عزیزم حتما نباید درد داشته باشی موقع زدنش. من امپول زدم 11 روز بعدش درد تخمدان سمت چپ گرفتم یک هفته بعدش بی بی زدم مثبت شد. ولی بچم 6 هفته سقط شد 

انواع کارهای تایپی انجام می‌شود 🌺🌺
این آمپول چ نوع آمپولیه؟ قرص لتروزول برای چیه؟ چه وقتا میخورید؟ ببخشید من نمیدونم دوس دارم بدونم&nbs ...

هر دوتاش باعث تخمک گذاری میشه. آمپول رو دوتا باهم میزنن شبش تا فرداش باید اقدام داشته باشی چون تخمک رو آزاد میکنه عزیزم. دکترا خودشون میدن. 

هر دوتاش باعث تخمک گذاری میشه. آمپول رو دوتا باهم میزنن شبش تا فرداش باید اقدام داشته باشی چون تخمک ...

ممنون عزیزم قرص لتروزول چ موقع میخوری؟

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
این آمپول چ نوع آمپولیه؟ قرص لتروزول برای چیه؟ چه وقتا میخورید؟ ببخشید من نمیدونم دوس دارم بدونم&nbs ...

والا من تخمک کذاریم ضعیفه ینی ب حد نرمال نمیرسه بخاطر اون اینارو میدن ک تخمکام بالغ بشه 

عزیزم حتما نباید درد داشته باشی موقع زدنش. من امپول زدم 11 روز بعدش درد تخمدان سمت چپ گرفتم یک هفته ...

ای وای چرا سقط شد ،من خیلی دیدم میگن سقط شد چرا اخه بخاطر امپولاس ؟؟؟

ای وای چرا سقط شد ،من خیلی دیدم میگن سقط شد چرا اخه بخاطر امپولاس ؟؟؟

نمیدونم والا. اخه خیلی سمت چپم درد میگرفت. یعتی اون سه هفته ای که فهمیدم باردارم فقط سمت چپم درد میکرد. پای چپم به شدت درد میگرفت. توی نت میخوندم میگفتن درد چپ داشته باشی علامت سقطه نمیدونم ربط داره بهش یانه. به نظر من اگه مشکلی تنبلی تخمدان نداری استفاده نکن بزار همه چی طبیعی باشه. سقطم نمیدونم واسه چی بود اول لکه بینی شد بعد خونریزی

نه عزیزم 

جان؟ ن عزیزم برا چی بود؟

نمیدونم😂 من اصلا اینو نمیخوردم فقط امپولو زدم. اونو بر اساس اطلاعاتم گفتم عزیزم

الان حامله اید؟؟