2777
2789
عنوان

قبل بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 47 پست
نه عزیزم تازه 3 هفته از سقطم میگذره

آخییی عزیزممم چرا سقط شد؟ نگران نباش ان شاءالله ک خیره ب زودی خدا یه نی نی ساااالم میذاره بغلت 

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخییی عزیزممم چرا سقط شد؟ نگران نباش ان شاءالله ک خیره ب زودی خدا یه نی نی ساااالم میذاره بغلت 

ان شاء الله ممنونم عزیزم. نمیدونم. خودم هنوز تو شوکم. مامانم از جایی سرکتاب باز کرد برام گفتن دعاییش کردن. 

انواع کارهای تایپی انجام می‌شود 🌺🌺
ان شاء الله ممنونم عزیزم. نمیدونم. خودم هنوز تو شوکم. مامانم از جایی سرکتاب باز کرد برام گفتن دعاییش ...

خدا الهی لعنتشون کنه اونایی ک اینکارارو میکنن

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
الهی آمین 

دعا کن منم این ماه حامله بشن 😢

ان شاء الله عزیزم به زودی مامان میشی عزیزم. رحمتو سرد نگه ندار. اگه تونستی ژل رویال بگیر اندازه یه ماش هر روز ناشتا بزار زیر زبون خودتو اقات بزار خودش حل بشه. گرونه. یه قاشقش 300 هزارتومن میشه فک کنم. 

ان شاء الله عزیزم به زودی مامان میشی عزیزم. رحمتو سرد نگه ندار. اگه تونستی ژل رویال بگیر اندازه یه م ...

شوهرم اسپرمش ضعیفه اما خیلی تقویتش داریم میکنیم خودمم همش دارم چیزای گرم و قوی میخورم و یک شب درمیون رابطه داریم 

بادکش گرم رحم خوبه برای گرم کردن رحم

بادکش گرم رحم چیه؟ از کجا باید بگیرم؟؟ میخواستم قرص لتروزول بگیرم خودم بخورم برا تخمکو این چیزا 

کیت تخمک گذاری بگیر. دقیقا تخمک گذاریتو پیدا کن اون شب اقدام داشته باش. یا یه روز درمیون اقدام داشته باش. سه شنبه ها اقدام نداشته باشین. از لحاظ اسلامی. همیشه با وضو باشین موقع اقدام. ببخشید مایع منی میخاد داخل ریخته بشه. توی دلت بسم الله الرحمن الرحیم بگو. تا نیم ساعت بعد رابطه هم پاهاتو بالا نگه دار. تا صبح هم دستشویی نرو. ک خالی بشه. درهرصورت یه مقدارش بیرون میریزه ولی بهتره نری. بگرد توی اینترنت روزای قمر در عقرب در بیار از اون روز تا پایان روز اخر رابطه نداشته باش. حتی اگه توی تخمک گذاریت بود. اول و اخر و وسط ماه قمری هم رابطه نباشه. اینا همش اسلامی هس. 

شوهرم اسپرمش ضعیفه اما خیلی تقویتش داریم میکنیم خودمم همش دارم چیزای گرم و قوی میخورم و یک شب درمیون ...

ژل رویال براشون خوبه. فولیک اسید 5 هر هفته یکی بده بهش. کاسنی هم خوبه برا مرد گلابی هم همینطور

کیت تخمک گذاری بگیر. دقیقا تخمک گذاریتو پیدا کن اون شب اقدام داشته باش. یا یه روز درمیون اقدام داشته ...

آره عزیزم خیلی رعایت میکنیم چیزایی ک تو اسلام گفته رو، فقط کیت تخمک گذاریو اصلا بلد نیستم چطوریه 

بادکش گرم رحم چیه؟ از کجا باید بگیرم؟؟ میخواستم قرص لتروزول بگیرم خودم بخورم برا تخمکو این چیزا  ...

مطبای طب سنتی انجام میدن خودتم میتونی ولی یدور برو پیششون که بهت بگن کجا ها باید بزاری بادکش رو