سلام عزیزدلم ممنونم که جویای احوالم بودی اره خداروشکر کرونا نبود و از شوق هیجان بارداری بود خخخخ!!! انشاالله هفته آینده که 8 هفته میشم میرم سنوی قلب دعا کنین هیچ مشکلی پیش نیاد تا اون موقه ممنون میشم عزیزم
خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم الان بی بی چک گذاشتم منفی بود دنیا رو سرم خراب شد ... من دیگه تحمل این همه غم رو ندارم😭😭😭😭 ...
عزیزدلم اصلا غصه نخور و بدون خدا خودش بهتر وقتشو میدونه من دوسال پیش سقط کردم دنیا رو سرم خراب شد امسال ک میخواستم باردار شم بعد6 ماه اقدام دیدم باردار نمیشم رفتم سنو دادم دیدم که بلهههه تنبلی تخمدان دارم. به خدای مهربونم اعتماد کردم چون میدونستم بعد هر سختی آسونی برا بندش در نظر داره و بعدش رفتم پابوس امام رضا ع که هیچوقت روی کسیو زمین نمیندازه قربونش برم یه شب تا صبح گریه کردم روبروی حرمش زار میزدم هااا تو هم بهش توسل کن اجی ضامن شما هم میشه مطمئن باش..بعدم ورزش کن هرشب با شوهرت برو محوطه خونتون بدو بدو کنین خیلیییی تاثیر داره تو امادگی رحم اصن فوق العادس عزیزم امیدت به خدا باشه گلم
خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷
مه عزیزدلم اصلا نگران نباش من اون موقه یه لیوان عرق نعنا به اون گرمی خوردم خداروشکر بچه سالم موند مطمئن باش اگه انشاالله باردار باشی سیرو ماست هیچ بلایی سر بچه نمیاره خیالت تخت
کلا اوایل بارداری همه هورمونای بدن بهم میریزه آدم حال و روز خوبی نداره من که بارداریم با اسهال و شکم پیچه شروع شد انشاالله واسه شما هم همینطور باشه خودش به مرور زمان خوب میشه گلم اصلا جای نگرانی نیست