2777
2789
عنوان

دلپیچه و اسهال اوایل بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 77116 بازدید | 40 پست
سلام عزيزم خوبي؟رفتي دكتر؟انشالله كه كرونا نبوده بارداريت خوب پيش ميره؟

سلام عزیزدلم ممنونم که جویای احوالم بودی اره خداروشکر کرونا نبود و از شوق هیجان بارداری بود خخخخ!!! انشاالله هفته آینده که 8 هفته میشم میرم سنوی قلب دعا کنین هیچ مشکلی پیش نیاد تا اون موقه ممنون میشم عزیزم

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزدلم ممنونم که جویای احوالم بودی اره خداروشکر کرونا نبود و از شوق هیجان بارداری بود خخخخ!!! ...

سلام عزیزم من ۱۴ روزه جنین انتقال دادم از دیروز ببخشید چندبار اسهال داشتم و انگار صدای روده هام خیلی میاد امروزم باز اسهال داشتم ... ممکنه واسه بارداری باشه؟؟ ممکنه خدا دعاهامو اجابت کرده؟؟

هرچی فکر میکنم چیزی نخوردم که اسهال شم

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

سلام عزیزم من ۱۴ روزه جنین انتقال دادم از دیروز ببخشید چندبار اسهال داشتم و انگار صدای روده هام خیلی ...

سلام عزیزدلم اره احتمالش هست گلم

من بارداریم با دل پیچه و اسهال شروع شد خخخخ 

انشاالله عزیزم خدا خیلی بزرگه و هوای بنده هاشو داره من در اوج ناامیدی خدا بهم هدیشو داد به شما هم میده دلم روشنه برات

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷
سلام عزیزدلم اره احتمالش هست گلم من بارداریم با دل پیچه و اسهال شروع شد خخخخ  انشاالله عزیزم ...

عزیزم الان بی بی چک گذاشتم منفی بود دنیا رو سرم خراب شد ... من دیگه تحمل این همه غم رو ندارم😭😭😭😭😭

عزیزم الان بی بی چک گذاشتم منفی بود دنیا رو سرم خراب شد ... من دیگه تحمل این همه غم رو ندارم😭😭😭😭 ...

عزیزدلم اصلا غصه نخور و بدون خدا خودش بهتر وقتشو میدونه من دوسال پیش سقط کردم دنیا رو سرم خراب شد امسال ک میخواستم باردار شم بعد6 ماه اقدام دیدم باردار نمیشم رفتم سنو دادم دیدم که بلهههه تنبلی تخمدان دارم. به خدای مهربونم اعتماد کردم چون میدونستم بعد هر سختی آسونی برا بندش در نظر داره و بعدش رفتم پابوس امام رضا ع که هیچوقت روی کسیو زمین نمیندازه قربونش برم یه شب تا صبح گریه کردم روبروی حرمش زار میزدم هااا تو هم بهش توسل کن اجی ضامن شما هم میشه مطمئن باش..بعدم ورزش کن هرشب با شوهرت برو محوطه خونتون بدو بدو کنین خیلیییی تاثیر داره تو امادگی رحم اصن فوق العادس عزیزم امیدت به خدا باشه گلم

عزیزدلم اصلا غصه نخور و بدون خدا خودش بهتر وقتشو میدونه من دوسال پیش سقط کردم دنیا رو سرم خراب شد ام ...

ممنون عزیزم از حرف های قشنگت ... برام دعا کن سخته تو جوونی احساس شکستگی و پیری کنی ده ساله زندگی من جهنمه بخدا ... فقط مگه معجزه بشه😔😔

سلام عزیزدلم ممنونم که جویای احوالم بودی اره خداروشکر کرونا نبود و از شوق هیجان بارداری بود خخخخ!!! ...

سلام گلم منم ۲۵اقدام داشتم چندروزدردپریودی دارمو دلپیچه امروزاسهال شدم ببخشی

بازترسیدم گفتم چون سیروماست خوردم خداینکرده اتفاقی نیوفته 

تاپیک شماروخوندم 

به نظرتون طبیعی 

تاچندروز اسهال بودید وچیزی استفاده کردید یاخودش خوب شدممنون میشم جواب بدی

سلام گلم منم ۲۵اقدام داشتم چندروزدردپریودی دارمو دلپیچه امروزاسهال شدم ببخشی بازترسیدم گفتم چون سیر ...

سلام گلم 

مه عزیزدلم اصلا نگران نباش من اون موقه یه لیوان عرق نعنا به اون گرمی خوردم خداروشکر بچه سالم موند مطمئن باش اگه انشاالله باردار باشی سیرو ماست هیچ بلایی سر بچه نمیاره خیالت تخت 

کلا اوایل بارداری همه هورمونای بدن بهم میریزه آدم حال و روز خوبی نداره من که بارداریم با اسهال و شکم پیچه شروع شد انشاالله واسه شما هم همینطور باشه خودش به مرور زمان خوب میشه گلم اصلا جای نگرانی نیست

عزیزم منم دلپیچه دارم مث شما عادیه؟

اره عزیزم کاملا عادیه مال هورموناته

من بعد دو سه هفته خوبه خوب شدم

بتات چن بود بعد از چند روز تاخیر؟

من بتا ندادم دکتر گفت بی بی چکت که مثبته نیازی نیست 

حساب کتاب کردم 4 هفته بعد مثبت شدن بی بی چک رفتم سنو قلب دادم