2777
2789
عنوان

دلپیچه و اسهال اوایل بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 77131 بازدید | 40 پست
سلام گلم  مه عزیزدلم اصلا نگران نباش من اون موقه یه لیوان عرق نعنا به اون گرمی خوردم خداروشکر ...

سلام عزیزم خداروشکر به آرزوت رسیدی منم این علائم رو دارم میشه بگی جنسیت نی نیت چیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم دل‌پیچه داشتی شما جنسیت نی نی چی بود

پسر عزیزم

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷
ببببخشی میپرسم بچتون چی بود پسر یا دختر

پسر عزیزم

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷
کاش بگی چیکار مردی بار دار شدی؟

عزیزم پیازدرمانی کن عالیه عالی من اصلا باورم نمیشه روز۳پریودپولیپ دیده شد توسونو ومشکوک به میوم روز۱۲ دوباره رفتم براوضعیت فولی ازپولیپ ومیوم خبری نبود دکترسونوم باتوجه به سونوی قبلم شکممو زیرورو کردچیزی ندید ازتعجب شاخ درآورد الانم بیبیم هاله انداخته حتی اگه مثبت نشه مطمئنم ماه بعدحتمامیشه ایناهمش با۱۲ روزپیازدرمانی اونم نصفه نیمه فقط موقع افطارخوردم حال نداشتم براسحرهم درست کنم حاصل شدخودمم توشوکم 

توهمین سایت سرچ کن پیازدرمانی انجام بده عالیه

عزیزم پیازدرمانی کن عالیه عالی من اصلا باورم نمیشه روز۳پریودپولیپ دیده شد توسونو ومشکوک به میوم روز۱ ...

الانم دلپیچه دارم اومدم تواین تاپیک بعد۵سال اقدام اینبار بی بی تودقیقه اول خط انداخت

کاش بگی چیکار مردی بار دار شدی؟

خیلی ساده عزیزم

هرشب با شوهرم دوساعت میرفتیم میدوییدم

سر ماه باردار شدم

منی ک تنبلی تخمدان داشتم و باید تحت نظر دکتر میرفتم

با ورزش درمونش کردم

دیشب بدنم داغ بود الان یکم کمتر شده فکرکردم فشارم رفته بالا پس اسهال و شکم پیچه و داغی بدنم ربطی ب ...

سلام عزیزم میدونم خیلی وقت از این تایمینگ میگذره ولی اگه جوابم بدین ممنون میشم 

من قبل ۱۸سالگی عادتم نا منظم بود وقتی رفتم ۱۸سالگی چند ماه منظم شدم هر ماه یکم به یکم فوقس دوم  دیگه میشدم و اینم بگم تخمدان هام پلی کیستن اما این چند روزه ببخشیو گلاب به روتون اسهال دارم یکمم دل پیچه و یه طرف شکمم یعنی سمت تخمدانم درد میکنه یه موقع هم مبینی میزنه سمت چپم دیشب تست زدم منفی بود ولی من لک لانه گزینی چیزی ندیم الانم ۵روز از پریودیم میگذره