2777
2789

طبیعی یا سز؟

مریدی پرسید: آیا استفاده تبلیغاتی از زن حرام است؟!شیخ پاسخ گفت: آری!مرید ادامه داد: پس چرا خداوند برای تبلیغ بهشت خود از حوری استفاده نموده؟!!شیخ قدری اندیشید و سپس بقچه اش را جمع کرد و به مکه رفت تا آل سعود او را بخورد!!!  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر 5دقیقه یکبار درد شدید میگیری و ول میکنه

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

درد پریوده اولش بعد هی شدید میشه درد پریود ب توان ۱۰۰ بعد دیگ در حد جیغ زدن میرسی و حس پاره شدن و فشار و تایم دردات ب ۳ دیقه میرسه و ایزی ایزی تامام تامام این طبیعی بود 

حیوان مورد علاقم: اکسم

سلام عزیزم یکم درد داره دا 

برا من از ۷ شب شروع شد خفیف عین پریود از ساعت ۱۱ شب دیگه تا ۷ صبح هر ۴ دقیقه یه سانجی میومد ۲۰ ثانیه تیر میکشید میرفت خودشم هر ۴ دقیقه میاد نه کم نه زیاد اخه منن شرایطم فرق میکرد چون ۷ ماهه بودم و ختم بارداری دادن سانجی نداشتم خودشون شی‌ف گزاری کردن تا سانجی بیاد سانجی میومد ولی دهانه رحم باز نمیشد ولی برا شما هم سانجی میاد همزمان هم دهانه رحم باز میشه شاید مال شما زود تموم شه ولی چه ۷ ماهه چه ۹ ماهه اندازه سانجی یکی میاد ولی وقتش که چه مدت طول بکشه متفاوته

میگن برابر با شکستن 35 استخوان همزمان منم دو ماه دیگه زایمانمه

درسته سخته ولی دیگه اونقدرام بد نیست نگران نباش نمیگم خیلی آسونه ها ولی اینجورم نیست که همه درد یکجا بیاد سراغت دردش در ان واحد نیست  من خودم با این حرفا داشتم سکته میکردم اصلا فک نمیکردم جون سالم به در ببرم ولی شکر خدا خوب بود یعنی به این افتضاحی که میگفتن نبود

این نیز بگذرد  

شکمت هی سفت میشه چند ثانیه میمونه شل میشه بعد دوباره بعد چند دیقه تکرار میشه چند ساعت اینجوری میشی بعد چند ساعت ی درد کم میاد ب سمت زیردلت و کمرت هی میگیره و ول میکنه شکمتم ک همونجوری سفت میشه همراه با درد بعد مدت اینا هی کمتر میشه یعنی سفت و شل شدنا و دردات بیشتر میشه و میری تو فاز زایمان ک اونم از نیم ساعت تا یکساعت طول میکشه و بعد احساس فشار خیلی زیاد بهت میاد ک انگار از پایین داری کامل باز میشی و بچه بدنیا میاد