2777
2789
طبیعی

خیلی سخته البته واس بعضیا عین آب خوردنه

من درد طبیعی کشیدم بعد سز شدم

چن ثانیه جوری دردم میگرفت که جونم ب لبم میومد یهو قط میشد دوس داشتم بخوابم ولی دوباره شروع میشد اووووف 

مریدی پرسید: آیا استفاده تبلیغاتی از زن حرام است؟!شیخ پاسخ گفت: آری!مرید ادامه داد: پس چرا خداوند برای تبلیغ بهشت خود از حوری استفاده نموده؟!!شیخ قدری اندیشید و سپس بقچه اش را جمع کرد و به مکه رفت تا آل سعود او را بخورد!!!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته سخته ولی دیگه اونقدرام بد نیست نگران نباش نمیگم خیلی آسونه ها ولی اینجورم نیست که همه درد یکجا ...

خداروشکر من ک هنوز نمیتونم قبول کنم قراره زایمان کنم دو ماه دیگه از بس بقیه ادم رو میتروسنن شبها کابوس میبینم بیچاره همسرم داغون شده از بس منو اینجوری پریشون میبینه

شکمت هی سفت میشه چند ثانیه میمونه شل میشه بعد دوباره بعد چند دیقه تکرار میشه چند ساعت اینجوری میشی ب ...

ممنون عزیزم که قشنگ برام توضیح دادی ولی این دردایی که گفتی ازچندهفتگی شروع میشه

خداروشکر من ک هنوز نمیتونم قبول کنم قراره زایمان کنم دو ماه دیگه از بس بقیه ادم رو میتروسنن شبها کاب ...

خب چرا سزارین نمیکنی شهر ما دکترا دوملیونو نیم میگیرن به شیفت خودشون میندازن سزارین میکنن 

خب چرا سزارین نمیکنی شهر ما دکترا دوملیونو نیم میگیرن به شیفت خودشون میندازن سزارین میکنن 

چ خوب من ک چهارو نیم باید بدم طبیعی اجباری دکترم میگه سزارین نمیشه و انجام نمیدن تازه من خصوصی میرم وای ب دولتیا بری بپرسی چهارتا حرفم بارت میکنن

ولی عزیزم ارزش اینکه بعد زایمان طبیعی زود شیرت میاد همونجا بعد زایمان به بچه شیر میدی یه حس و حال دیگه داره ولی تو سزارین تا دوروز شیرت نمیاد بچه گرسنه میمونه حتی از گرسنگی زردی میگیره درد سزارین بعدا شروع میشه فکر دستتو سطحی چاقو میبره چی میشه سزارین ۷ لایه شکم رو میبرن 

خداروشکر من ک هنوز نمیتونم قبول کنم قراره زایمان کنم دو ماه دیگه از بس بقیه ادم رو میتروسنن شبها کاب ...

کاملا درکت میکنم تو الان سه سال پیش منی اصلا به چرندیات دیگران گوش نکن ببین خدا شاهده من از آمپول میترسیدم از امپول ها،ولی زایمانم افتاد تو تایمی که وزیر خیلی سخت میگرفت یعنی بهترین بیمارستانای خصوصی حتی با زیرمیزی سزارین نمیکردن دیگه من از همه جا ناامید بودم اصلا فک میکردم میمیرم سر زا ولی شکر خدا الان در خدمت شمام ولی خدایی اینم بگم دوماه آخر عین اسب پیاده روی میکردما کلاس آمادگی زایمانم رفته بودم تو خونه ورزشاشو انجام میدادم اولش مثل دردای پریودی بعد شدیدتر میشه و فاصلش کمتر ولی هی ول میکنه یعنی یکسره نیست بیست ثانیه میگره دو سه دقیقه راحتی البته این مال یه ساعت آخره ها نیم ساعت آخرم بیشتر احساس زور و فشار داری تادرد خیلی به کمر و مقعدت فشار میاد احساس دفع داره ادم فقط زور الکی نزن که رحمت ورم نکنه هر وقت درد اومد تو اون آخرای کار اون موقع زور بزن حالا مامای همراهت میگه بهت در کل نگران نباش بیست ثانیه بعد زایمان یه حس ناب میاد سراغت که با هیچی عوضش نمیکنی به اون لحظه فک کن

این نیز بگذرد  
ولی عزیزم ارزش اینکه بعد زایمان طبیعی زود شیرت میاد همونجا بعد زایمان به بچه شیر میدی یه حس و حال دی ...

اره سز واقعا سخته انشالله همه مامانا بتونن راحت زایمان کنن و جوجه هاشونو سالم بغل بگیرن