2777
2789
عنوان

چرت و پرت😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 29193 بازدید | 4585 پست
با من بودی😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 دهنمو وا نکن ک نمیتونم جمعش کنم دیگه😠😠😠😠😠

اره وا کن ببینم چی میخوای بگی😡😡😡😡😡😡😡

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

آره بابا خرابه😒😒 خواهش عزیز دلم😍😍😍😍😍

من عکس موخوام 🤕🤕

راستی آجی میدونی پسره چی میگه 😐میگه اینکه باهاتون درمورد مسائل غیر درس حرف نمیزنم میگم شما پاکین منحرف میشین 😶😶

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام برسون از طرف من بوس ک نمیشه ولی اوممممم🤔🤔🤔 همون فقط سلام برسون🤣🤣🤫

ماچش کردم 😉😉😉😉😉

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
ماچش کردم 😉😉😉😉😉

از طرف من؟🙈😅😂😂😂😂😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من عکس موخوام 🤕🤕 راستی آجی میدونی پسره چی میگه 😐میگه اینکه باهاتون درمورد مسائل غیر درس حرف نمیز ...

منم عکس میخوام بابا

هم خودت هم اوشون😕

وااااای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣بگو مگه میخوایم در مورد مسائل زناشویی بگیم🤭

🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬خانم اینجا نشسته بیا پی وی

اشکال نداره همین جا بگووووو تو تاپیک من اشکال نداره

ن همینجا دعوا کنین من حوصلم سر رفته

فتنه_گر# 😒😒😂😂😂

از طرف من؟🙈😅😂😂😂😂😂

اری😣😣😣😣گفت خدا دوتا تون را شفا بده 😱😱😱😱😱

ولی پایه هستا 😶😶😶😶😶خوب شدم .😞😞😞ی سفره خونه توپ میبریمت 😘😎

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
ن همینجا دعوا کنین من حوصلم سر رفته

چطوری خواهر شوهر عفریته😳😳😳😳😳😳😳مادر شوهر هم کووووووو

تو از اینایی ک تا صدای دعوا میشنوی چادر میندازی سرت با دمپایی میدوی دم در نگاه کنی😏😏😏

😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆