2777
2789
عنوان

چرت و پرت😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 29278 بازدید | 4585 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عروسمو...واگذار کردم بخدا😢😢😢

تو مگه پسر نداری؟؟؟ تمرین کن برای ایندت خوبه🤪🤪🤪😂😂😂😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

@nazbanoo8300     @مهربونم۰   جووووون ببینید چ زنی گزفتم  هیچ ...

والا 😍😍😍😍😍😍😍

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
گفتن بهم بگو آبجی😻😻😻 نبینم غمتو عشقم😍😍😍😍

نه شادم 😁😁از دست اون طرف فقط نمیدونم سرمو بکوبم کجا 😭😭😭چشم حتما چرا که نه ❤️🤭🤭

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
چه مسایلی دقیقا خواهر من؟😐😂😂😂💙

اکی پس هیچی

برو

کات بای🙂🙂🖤👋🏻

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

داغ دلم و تازه نکن😤

بخدا اگه سر یه بیشعوری باما قهر کرده باشه همینجا خودمو دار میزنم😐😂😂😂😂😂

بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶
مبارک داداشم وظیفش بود به عنوان پدر زن🤗

آره خوب چشات در اومد  برو ب پدر شوهرت بگو بفرستت عمل زیبایی  خیلی کج و موجی  عزیزم . 😎😎😎😎😎😎😎😎

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
تتتتففففف🙄یعنی فقط این زنت خوبه؟ 🤨

این زبون داره.

هر گلی یه بویی میده اجی جان