2777
2789
عنوان

چرت و پرت😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 29267 بازدید | 4585 پست
@venosendo   ونوس برو تعلیق بزن این کارش ناپسند بود🙄برا خودت میگم

لو نمیدیااااااا🤫🤫🤫😒😒😒😒😒

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

@venosendo   ونوس برو تعلیق بزن این کارش ناپسند بود🙄برا خودت میگم

من نی نی سایتم بترکه تعلیق نمیکنم خودمو😐😂😂😂😂💙

بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیکا عزیزم چیشده ؟😐😂😂😂

باشه خودتونو بزنید به اون راه من دیگه باهات حرفی ندارم👋🏻🙂🖤

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه عروس بی ادبی داری😒 @دلوینت    

عزیز دلم خوبه برا بی ادبی تو کلاس میزاشی. .... و چ شاگردهایی که پرورش نمیدای. ...  همونجا بود داداشت عاشقم شد یادت نیست 

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
شاید باورت نشه اما حرم سرام معروف شده تو سایت  داشتم یه بار خاموش میخوندم دیدم😬😬😬😬

نامرد به من خیانت کردی 😭☹

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
نامرد به من خیانت کردی 😭☹

ارههههه😃😃😃😃😃😃

ونوس من میخوام امشب تعلیق بزنم نیکا خیلی اذیت کرد💔

ارام تورو خدا عین این بچه های ضعیف رفتار نکن بذار ببینم نیکا چی میگه درست حسابی بفهمم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😑💙💙💙

بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶
من امده ام من آمده ام عشق فریاد زند من آمده ام😜😜🧡

خوش گلدی 😍😍😍

آخی عزیزم جلو اینه وایسادی بیا اینور🙄

وای الهی بمیرم برات تو اگه عین من بودی تا الان شوهر کرده بودی که 

والا محله بو ترشیدگی  میاد  . 

یادت رفته مامان پرگلت  چ نذر و نیاز ها کرد پسر اصغر سگ سبیل ی نگاه ب تو بکنه 

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
ارههههه😃😃😃😃😃😃

میکشمت🔪🔪🔪

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌