2777
2789
عنوان

چرت و پرت😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 29267 بازدید | 4585 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارام تورو خدا عین این بچه های ضعیف رفتار نکن بذار ببینم نیکا چی میگه درست حسابی بفهمم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ..

این ک خودتو میزنی به اون راه بد تره 🙂🖤

دیگع ریپم نکن👋🏻

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

والا ما تو بطن چرت و پرت داریم زندگی میکنیم.چرت و پرت میخوریم.چرت و پرت میپوشیم.چرت و پرت میشنویم و. ...

ای روزگار هنو تورو یادمه فکر کردی اقام تاپیکمو ترکاندی گذر روزگار مارو بهم رسوند😐😐😐😐

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )  به کبودی  یاس هزار تا رگ دارم هزار تا دوست❤ ولی یک شاهرگ دارم یک تک رفیق.مهم نیست چنتا ستاره بهم چشمک میزنه من همیشه نگاهم به ماهه👀🌜اگہ چیزے گفتمـ ڪ ناراحت شدے...بگو تا دوباره بگمـ😹👐به دریایی گرفتارم ک موجش عالمی دارد😎👑چیکارشی؟؟ بیچارشم💜اگه حقیقتو بگی مجبور نیستی که همه چیزو به خاطر بسپاری
میکشمت🔪🔪🔪

گناه دالم 🥺🥺🥺🥺

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

وای الهی بمیرم برات تو اگه عین من بودی تا الان شوهر کرده بودی که  والا محله بو ترشیدگی  م ...

اخی بمیرم تو نمیدونی من 4 تا شوهر دارم تو سایت🙄🤣ولی اینجا تگشون نمیکنم شرمم میشه🤣تازه برا‌شون تاپیکم زدم😗

خوش گلدی 😍😍😍

این ازاون دخترای بامعرفت روزگاره باید یکی ازاین دخترا براخودت نگه داری😂😂😂😄😄😄😄😍😍😍😍❤❤❤🍬🍬🍬🍬

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )  به کبودی  یاس هزار تا رگ دارم هزار تا دوست❤ ولی یک شاهرگ دارم یک تک رفیق.مهم نیست چنتا ستاره بهم چشمک میزنه من همیشه نگاهم به ماهه👀🌜اگہ چیزے گفتمـ ڪ ناراحت شدے...بگو تا دوباره بگمـ😹👐به دریایی گرفتارم ک موجش عالمی دارد😎👑چیکارشی؟؟ بیچارشم💜اگه حقیقتو بگی مجبور نیستی که همه چیزو به خاطر بسپاری
ساغولاسان😘😘🧡 نخبر سی سی

من فقط همونو بلد بودم زبان فارسی سلیس با من حرف بزن😂😂😂😅😅😅😅

@دلوینت   هم دیگه رو پاره کنید🙈🙈🙈🤣🤣🤣

عزیزم مادرت  دندون  نداره 

دندون  هاش مصنوعی  اند که چطور منا پاره کنه 😎😎😎😓😓😓

اون اگه بدونه برام سرویس طلا خریدی سکته میکنه

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
😋😋😋😋😋

جانی منم افروهر

😂😂😂

این ک خودتو میزنی به اون راه بد تره 🙂🖤 دیگع ریپم نکن👋🏻

سر نگاره اره؟چی بهت گفته؟گعته من مغرورم؟تو از من غرور دیدی؟ اگه دیدی بگو اصن دلم میخواد ریپ کنم چون حتی حاضر نیستی دلیل کارتو بگی من دیگه نمیدونم چیکار کنم

بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶
این ازاون دخترای بامعرفت روزگاره باید یکی ازاین دخترا براخودت نگه داری😂😂😂😄😄😄😄😍😍😍😍❤❤❤🍬🍬 ...

فدا مدات اجی 💋💋💋💋💋😍😍😍😍😍😍