2777
2789
عنوان

بلاک

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 48 پست
دامادتونم کرم داشته ببخشید از قصد عکس و گذاشته که پسر رو بپرونه و موفق هم شد

نه کسی از این موضوع خبر نداره

گویند که خدا همیشه با توست🖤                            ای غم نکند خدا تو باشی💔
پس اشتباه کردین البته اگه من میذاشتم دومادمون دستشو بندازه دور گردنم مامانم میکشتتم😂😂

افتادم رودربایستی روم نشد بگم عکس نمیندازم😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره ادم نباید بی غیرت باشه نباید غیرت زیادیم داشته باشه هردو مورد سخته آدم باید غیرت بجا داشته باشه ...

چند سالته؟

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

یعینی باز خودش برمیگرده ؟آخه از سر حرصش اینکارو کرد خودشم غرور منو میدونه هیچ وقت خودم برنمیگردم هرو ...

چرا اینو میگیییییییی چرا برگرده؟ی درصد فکر کن ازدواج کنین

زندگیتو جهنم میکنهههه🤯

هیچ کس با مَن،چنان مَن مردم آزاری نکرد/کیست این مَن؟ این مَنِ با مَن زمَن بیگانه تر🖤
دیروز تولد بیست سالگیم بود

انشالله موفق باشی

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

چرا اینو میگیییییییی چرا برگرده؟ی درصد فکر کن ازدواج کنین زندگیتو جهنم میکنهههه🤯

دوسش دارم بنظرت میتونم فراموشش کنمم😭☹

اره چرا که نه

الان تو اوجشی این کارو میکنی خواهشا بلاکش کن اگه ممکنه اصلا از مجازی دور شو

ای کاش میتونسم بیام دست و پاتو ببندم اصلا

هیچ کس با مَن،چنان مَن مردم آزاری نکرد/کیست این مَن؟ این مَنِ با مَن زمَن بیگانه تر🖤
اره چرا که نه الان تو اوجشی این کارو میکنی خواهشا بلاکش کن اگه ممکنه اصلا از مجازی دور شو ای کاش م ...

چشمم خواهری غرورم انقدررر زیاده ک صدسالم بگذره نمیرم سمتش خودشم اینو میدونه

اره میتونی فراموشش کنی 

اسی اصلا نرو بهش التماس نکن ببین خودش میاد سمتت بهش بگو چه برخوردی بود کردی اون جای داداشمه و فلان .اصلا خودت نرو سمتش

اسی اصلا نرو بهش التماس نکن ببین خودش میاد سمتت بهش بگو چه برخوردی بود کردی اون جای داداشمه و فلان . ...

نه آجی هبچ وقت نمیرم تا خودش نباد