2777
2789

حدودا پنج شش ماه پیش مراسم ازدواج یکی از دوستای قدیمی شوهرم بود،و ماهم دعوت بودیم و رفتیم ،بچه ها بینی عروس فوق العاده عالی بود انقدر شیک جراحی شده بود ک همه محو چهرش شده بودیم ،خودم شش سال پیش پیشه دکتر ابیانه جراحی انجام دادم ولی اصلا خوب نشد البته بینی خودمم گوشتی و پوست ضخیمه،به همسرم گفتم شمارشو از دوستت بگیر تا ازش بپرسم اسم دکترش رو آخه من مجددا قصد جراحی دارم و چون دفعه ی دومه خیلی استرس دارم ،تقریبا سه ماه میگذره ک شمارشو از همسرش گرفته ولی من نمی دونم از کجا شروع کنم 😕🤔

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزم لطفا اسم و شماره دکترو بزار مرسی

إِلَهِی عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ وَ انْکشَفَ الْغِطَاءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاءُ وَ أَنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إِلَیک الْمُشْتَکی وَ عَلَیک الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّةِ وَ الرَّخَاءِ اَللَّــهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ أُولِی الْأَمْرِ الَّذِینَ فَرَضْتَ عَلَینَا طَاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنَا بِذَلِک مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجا عَاجِلا قَرِیبا کلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِی یا عَلِی یا مُحَمَّدُ اِکفِیانِی فَإِنَّکمَا کافِیانِ وَ انْصُرَانِی فَإِنَّکمَا نَاصِرَانِ یا مَوْلانَا یا صَاحِبَ الزَّمَانِ اَلْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ أَدْرِکنِی أَدْرِکنِی أَدْرِکنِی السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِینَ
خب نمیدونم چجوری صحبت رو باهاش باز کنم ک بپرسم زشت نباشه

سلام بهش بگو من تصمیم دارم بینیمو جراحی زیبایی کنم واقعیتش دنبال یه دکتر خیلی خوب میگردم اگر کسیو میشناسین بهم معرفی کنید..............یا رک بهش بگو از کار دکترتونخوشم اومده ممنون میشم شمارشو بهم بدین

مامان ترنم سابق......عضویت 1387
خب نمیدونم چجوری صحبت رو باهاش باز کنم ک بپرسم زشت نباشه

چه زشتی عزیزم 

شما دوستین اشنایینن

یه راست برو سر اصل مطلب

راستشو بگو 

و بگو قبلا عمل کردی و ....

حتما خیلی ها ازش پرسیدن

إِلَهِی عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ وَ انْکشَفَ الْغِطَاءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاءُ وَ أَنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إِلَیک الْمُشْتَکی وَ عَلَیک الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّةِ وَ الرَّخَاءِ اَللَّــهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ أُولِی الْأَمْرِ الَّذِینَ فَرَضْتَ عَلَینَا طَاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنَا بِذَلِک مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجا عَاجِلا قَرِیبا کلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِی یا عَلِی یا مُحَمَّدُ اِکفِیانِی فَإِنَّکمَا کافِیانِ وَ انْصُرَانِی فَإِنَّکمَا نَاصِرَانِ یا مَوْلانَا یا صَاحِبَ الزَّمَانِ اَلْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ أَدْرِکنِی أَدْرِکنِی أَدْرِکنِی السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِینَ
سلام بهش بگو من تصمیم دارم بینیمو جراحی زیبایی کنم واقعیتش دنبال یه دکتر خیلی خوب میگردم اگر کسیو می ...

آخه ی چیز دیگه هم هست این آقا ازدواج دومشه من با خانم اولش باهم عمل کردیم اون استخوانی بود خیلی خوب شد ولی من نه ولی جدا شدن و ازدواج کرد .به نظرتون اگه به شوهرش بگه آدرس دکتر بینی رو می خواست ضایع نیست خیلی؟

چه زشتی عزیزم  شما دوستین اشنایینن یه راست برو سر اصل مطلب راستشو بگو  و بگو قبلا ع ...

آخه اصلا هیچ رابطه ای نداریم حتی همدیگه رو نمی شناسیم ولی همسر من با شوهرش دوست قدیمی ان پس آخرم بخون ...

بخاطر این میگم زشت نباشه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز