من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
شما میگی امروز پرسیدی پس چطور استفاده کردی عالی بوده ....این کرما بعد مدتی کلن صورتو نابود میکنن اولش برعلیه ملانین هستن به خاطر همین صورت روشن میشه ولی بعدش سلولای پوستی که از تولید ملانینشون جلوگیری شده بود بدتر فعال میشنو و پوست داعون میشه
اگه از این کرما استفاده کردی بدبخت میشی ..معلوم نیست نماینده فروش چیه ...هر کی استفاده کرده بدبخت شده من خودمم استفاده کردم ..یه جا سوال میپرسه ایا این گرم خوبه یه جا میگه خار شورم زد پارسال تازه امروز ازش پذسیدم بعد چند تا پست بعد میگه من استفاده کردم خوب بوده ...اخه به خاطر یه کم پول چرا مردمو بدبخت میکنی ....
شما میگی امروز پرسیدی پس چطور استفاده کردی عالی بوده ....این کرما بعد مدتی کلن صورتو نابود میکنن اول ...
من همون روز اوا استفاده کردم پوستم روشن شد یعد سه ردز کلا شفافیت پوستم معدوم بود ک همه بهم میگفتم چیکار کردی نگا کن ب تاریخا بعد بیا اینجا حرف بزن من ب کسی اینجا محصولی نفروختم ولی من همچنان پوستم عالیه با اینکه یدوره کلا ازش استفاده کردم
من از یه خانومی گرفتم واقعا عالی بود کل فامیلمونم ازش گرفتن همه نتیجه صد در صد گرفتن هیچ کدوممونم برگشت نداشت شماره واتساپ شو میزارم شاید به کارتون بیاد