من کرم معجزه چهار قوطی ش رو مصرف کردم واز سه نفر مختلف خریدم دوتاش از یه نفر اون دوتای دیگه هم از دونفر دیگه که هرکدوم گفتن کرم ما اصله وکورتون ومواد مضر نداره
تا میزدم پوستم سفید میشد ولک وجوش نداشت وخیلی صاف میشد فقط حس میکردم نزدیک چشمم یکم داره چروک میفته چون موقع خواب میزدم وکرم خودش تا نزدیک چشمم میرسید وچون پوست نازک میشه اطراف چشم یکم چروک و خط های ریز میفته ودور لب که پوستش نازکه، اینها به کنار، بعداز دومین کرم که زدم کم کم روزهای کمتری میزدم ولی روزهایی که نمیزدم پوستم جوش های ریز که توش دونه های سفید بود میزدم توی نصف بیشتر صورتم میزدم یه چیزی شبیه میلیا اما جوش بود بعد با زدن دوباره کرم میرفتن با نزدن برمیگشتن در واقع پوستم معتاد به این کرم شده بود که خودش این جوش ها رو به وجود میاورد خودش هم میبرد واگه نمیزدم باز درمیومد تا بالاخره کرم رو نزدم وصورتم نزدیک دوماه کلی جوش ریز زد منم چند بار بتامتازون زدم ودیگه معجزه نزدم تا رفتن اما خود بتا متازون هم بدتر بود که اونم نزدم تا بالاخره جوش ها رفتن تا اینکه قبل عروسی برادرم دوباره کرم گرفتم که لک هام که برگشته بودن برن ودوباره قطع کنم دو دوره کرم زدم تا میزدم پوستم خوب بود وقتی قطع کردم پوستم اینبار گوشه هایی ازش لک قرمز درآورد وروی اون لک قرمز جوش های چرکی ریز سفید ،یه چیزی شبیه تبخال،که الان سه ماهه کرم معجزه نمی زنم اما این لک شبیه تبخال که توصورتمه نمیره بتامتازون پماد کلوتریمازول ،پماد تریامیسینولون ان ان تمام اینها رو زدم تا میزنم حتی یکماه کم رنگ میشه وجوش ها میره قطع می کنم برمیگرده الان هم کرم سیکالفیت اون گرفتم چند روزه میزنم اما فعلا فایده نداشته ،خدا لعنت کنه تمام کسایی که این کرک رو ساختن وبه مردم میفروشن من در مورد این کرم نمی دونستم میگفتن کرم گیاهیه تا اتفاقی یه بلاگر عکسش رو گذاشت تو پیجش گفت اسمش معجزه س وپوست رو داغون میکنه بعد که اون رودیدم گذاشتم کنار ،قبلش نمی دونستم
خواهش می کنم استفاده نکنید