2777
2789
سلام عزیزم  الان چندماه نرفتم خونشون ی شهردیگن

ممنون منم خریدم البته نمیدونستم اسمش معجزه هست عطاری خودش تعریف کرد منم وسوسه شدم خریدم 

تازه فهمیدم اسمش معجزه است و کلی هم بچه های سایت ازش بد گفتن، چکار کنم ترسیدم

دلم برات تنگ شده حسین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله عزیزم من استفاده کردم عالیه برا خیلیاهم گرفدم

شما میگی امروز پرسیدی پس چطور استفاده کردی عالی بوده ....این کرما بعد مدتی کلن صورتو نابود میکنن اولش برعلیه ملانین هستن به خاطر همین صورت روشن میشه ولی بعدش سلولای پوستی که از تولید ملانینشون جلوگیری شده بود بدتر فعال میشنو و پوست داعون میشه

براش ویس فرستادم تاجوابم بده خواهش گلم 🥰

اگه از این کرما استفاده کردی بدبخت میشی ..معلوم نیست نماینده فروش چیه ...هر کی استفاده کرده بدبخت شده من خودمم استفاده کردم ..یه جا سوال میپرسه ایا این گرم خوبه یه جا میگه خار شورم زد پارسال تازه امروز ازش پذسیدم بعد چند تا پست بعد میگه من استفاده کردم خوب بوده ...اخه به خاطر یه کم پول چرا مردمو بدبخت میکنی ....

اگه از این کرما استفاده کردی بدبخت میشی ..معلوم نیست نماینده فروش چیه ...هر کی استفاده کرده بدبخت شد ...

چرا حالت خوب نیس درست نخوندی پستو

آرزومیکنم زیرتموم کارنامه های زندگی امضای خداباشه  
شما میگی امروز پرسیدی پس چطور استفاده کردی عالی بوده ....این کرما بعد مدتی کلن صورتو نابود میکنن اول ...

من همون روز اوا استفاده کردم پوستم روشن شد یعد سه ردز کلا شفافیت پوستم معدوم بود ک همه بهم میگفتم چیکار کردی نگا کن ب تاریخا بعد بیا اینجا حرف بزن من ب کسی اینجا محصولی نفروختم ولی من همچنان پوستم عالیه با اینکه یدوره کلا ازش استفاده کردم

آرزومیکنم زیرتموم کارنامه های زندگی امضای خداباشه  
ممنون چند وقت بعد قطع کردن ب حالت قبل برگشت

ولله ازش نپرسیدم ی خواهردیگ ش تا الان مرتب داره استفاده میکنه ولی اون قطع کرد 

ب نظرمن برای ی مدت ک مراسم عروسی چیزی باشه آدم استفاده کنه خوبه 😅