2777
2789
عنوان

منبع درآمد در خانه

160 بازدید | 15 پست

بخوام کیک و شیرینی درست کنم بفروشم حساب کردم پول موادش خیلی درمیاد از کجا باید مواد ارزون تر بگیرم؟ به نظرتون درآمدش خوبه؟کسی میخره.؟

شکر خدا که نام علی در اذان ماست...⁦❤️⁩

كيلويي چند ميشه كيكات؟

مهدي جان بيا كه با آمدنت دنيا گلستاني ميشود باور نكردني ..... امام زمان آوردني است ...ما بايد به آن درجه از بلوغ برسيم كه آمادگي حضور امام را در بين خودمان داشته باشيم.....برخي نشسته اند كه بعد از آمدنش حركتي كنند..... عمده حركت قبل از آمدن حضرت صورت ميگيرد... براي فرج امام زمان صلوات بفرستيم

الان قیمت یه کیک سادش حدود بیست تومن برای خودم درمیاد دیگه اگه بخوام خامه و فوندانت هم بزارم حداقل چهل تومن میشه بعد من همین کیک رو بخوام بفروشم باید حداقل هشتاد تومن بفروشم کسی میخره ازم به نظرتون؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

كيلويي چند ميشه كيكات؟

نمیدونم هنوز شروع نکردم حساب کردم یه کیک معمولی بدون هیچ تزیینی برای خودم نزدیک بیست تومن یکم کمتر درمیاد ولی نمیدونم چند کیلو هست چهار تا تخم مرغ داره 

خب کسی میخره من بخوام یه سودیم خودم داشته باشم کلی میشه

الان کیک های خونگی همون کیلویی ۸۰, ۹۰ تومنه حتی تا ۱۱۰ تومن هم قیمت دارم من.

ضمن اینکه خیلیا زیر دو کیلو قبول نمیکنن چون میگن نمیصرفه برامون.

ولی همه اینا به مشتری هایی که پیدا میکنی ربط داره. یکی میگه چه خبره میرم از قنادی میگیرم, یکی هم میگه کیفیت خوب میخوام حالا با هر قیمتی

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید /  تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز

واسه فروشش اول باید تو فامیل و دوستات بگی که سفارش قبول میکنی.

بعد یه پیج تو اینستا بزن و یه کانال تو تلگرام. عکس های خوشگل بگیر از کارات و هی تند تند به روز کن صفحه اتو. تبلیغ هم بده

الان کیک های خونگی همون کیلویی ۸۰, ۹۰ تومنه حتی تا ۱۱۰ تومن هم قیمت دارم من. ضمن اینکه خیلیا زیر دو ...

آها خیلی ممنون چه خوب راهنمایی کردین⁦❤️⁩

بعد به کجا باید بفروشم چون مجوز  رو که ندارم کسی میخره ازم؟

واسه فروشش اول باید تو فامیل و دوستات بگی که سفارش قبول میکنی. بعد یه پیج تو اینستا بزن و یه کانال ...

خب انقدر بخوام گسترده کار کنم بدون مجوز دردسر نمیشه برام؟

واسه فروشش اول باید تو فامیل و دوستات بگی که سفارش قبول میکنی. بعد یه پیج تو اینستا بزن و یه کانال ...

شما کسیو دیدن که بدون مجوز از تو خونه شروع کرده باشه و الان کارش خوب باشه؟

خب انقدر بخوام گسترده کار کنم بدون مجوز دردسر نمیشه برام؟

نه بابا الان کی تو خونه کار میکنه با مجوز?

اتفاقا از این نظر ایران بهشته😂 چون بدونه هیچ چیزی میتونی کار کنی. ولی خوب باید حواست به بهداشت و اینا باشه.

ما یکی از اشناها همینطوری شروع کرد دمش هم گرم خیلی کارش گرفت . نه مجوزی داشت نه هیچی.تو خونه درست میکرد.مثلا اقوام و اشناها واسه تولد و حتی عقد محضری بهش کیک و اینجور چیزا سفارش میدادن. 

حتی میتونی مثلا کیک های ساده و کشمشی مثلا درست کنی, یا کلوچه, یه بسته بندی مرتب بکنی ببری به چند تا از سوپری های اطراف بدی, ببینی فروش دارن, میخوان یا نه. خیلیا اینجوری شروع میکنن حتی

نه بابا الان کی تو خونه کار میکنه با مجوز? اتفاقا از این نظر ایران بهشته😂 چون بدونه هیچ چیزی میتون ...

وای چقدر انگیزه دادین مرسی😍⁦❤️⁩

میخوام شروع کنم و ترسم همین بود که اگه یکی ازم شکایت کنه به هر دلیلی بیان پلمپ کنن خونمونو😁