2821
2789
عنوان

مارک پوشک😐

231 بازدید | 36 پست

مامانا به جز مولفیکس و مای بی بی یه مارکی که ارزون تر باشه و کاراییش خوب باشه چیو پیشنهاد میدین؟

ته دیگ ماکارونی سابقم😊 ۵ سال واژینیسموس بودم😐 و بالاخره درمان شدم. خوشحال میشم به کسایی ک مشکل منو دارن کمک کنم🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بارلی و مرسی میبندم هیچ فرقی هم با مای بی بی نداره

دختر من به مای بی بی به شدت حساسه بدجور میسوزه 

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

من تازه کوکومی گرفتم امروز بستم همه چیزش مثل مای بی بی هست ۳۸ تایی شو ۹۰ گرفتم مای بی بی ۱۱۵ بود ۳۸ تایی گفتم امتحان کنم اگه حساسیت نداشته باشه و نم نزنه از این ب بعد این مارک و بگیرم اگه خوب بود میام میگم باز🤗

گمت کرده بودم😭😭

زهرمار کجا بودی 😭😭

ته دیگ ماکارونی سابقم😊 ۵ سال واژینیسموس بودم😐 و بالاخره درمان شدم. خوشحال میشم به کسایی ک مشکل منو دارن کمک کنم🙂
من چند وقته به جای مای بی بی ببم استفاده می کنم خیلی راضی ام از مای بیبی هم ارزونتره

واقعا؟بسته ای چقدره؟

من بارلی و مرسی میبندم هیچ فرقی هم با مای بی بی نداره دختر من به مای بی بی به شدت حساسه بدجور میسوز ...

قیمتشون چنده عزیزم؟

ببم من مارک ببم برای دخترم می گرفتم تقریبا ارزون بود و کیفیتش متوسط بود  در کل خوب بود

قیمتش چقدر بود؟

قیمتشون چنده عزیزم؟

الان فک کنم ۱۰۸

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
من تازه کوکومی گرفتم امروز بستم همه چیزش مثل مای بی بی هست ۳۸ تایی شو ۹۰ گرفتم مای بی بی ۱۱۵ بود ۳۸ ...

باشه عزیزم مرسی اگه خوب بود بگو منم بگیرم😁

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز