2821
2789
عنوان

مارک پوشک😐

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 36 پست
وای الان اتفاقی تاپیکتو دیدم😭تو ک کاربریمو میدونسی چرا بم درخواست ندادی😭😒دلم برات ی ذره شده 

بابا هرچی میزدم کاربریت بالا نمیومد😭😭

ته دیگ ماکارونی سابقم😊 ۵ سال واژینیسموس بودم😐 و بالاخره درمان شدم. خوشحال میشم به کسایی ک مشکل منو دارن کمک کنم🙂

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

الان فک کنم ۱۰۸

البته سایز ۳  تعدادش ۵۰ تایی 

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

سعی کن بگردی خرید قدیم و به قیمت قبلی پیداکنی

پوشکایی مثل مرسی و ببم ارزونترن ولی کیفیتشونم کمتره

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

من یکساله بچم رو از پوشک گرفتم ولی قبلا فکر کنم یه بسته 36 تاییش 45 بود

الان فک کنم ۱۰۰ تومن باشه😁

ته دیگ ماکارونی سابقم😊 ۵ سال واژینیسموس بودم😐 و بالاخره درمان شدم. خوشحال میشم به کسایی ک مشکل منو دارن کمک کنم🙂
سعی کن بگردی خرید قدیم و به قیمت قبلی پیداکنی پوشکایی مثل مرسی و ببم ارزونترن ولی کیفیتشونم کمتره

مرسی عزیزم

ای بابا..خب الان دیه تو دوستام دارمت😍 نزاییدی؟؟😍😂😂

😍😍نه بابا۶ ماهمه😁

ایجانمممم😍😍بسلامتی بزایی ان شاالله😍😂 اجی من تو خیابونم.برم ب کارام برسم.بعد میام پی ویت بحرفیم❣

مرسی خاله جون باشه گلم مواظب باش فعلا😍😍😘😘

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز