2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همه دارنننن منم چن تا تازه دراومده بود اصن نداشتم حتی میشستم براش گریه میکردم رفتم ۱ و ۶۰۰ دادم لیزر پوستمو خراب کرده پره تبخال پوستی شله پوستم شدید میخاره لیزر نکنی از این روغنا واسه تبک پوستی بگیر از داروخونه اگه قرمزن سریع تر خوب مشن

کی میبینه اخه زیر شلوار

دوستان عزیز وقتی همسرتون جواب تلفنتون رو نمیده و یا تلفنش خاموشه لزوما در حال خیانت نیست .شاید،گوشیش رو جایی جا گذاشته یا شارژ موبایلش تموم شده...وقتی یه خانم با تیپ خفن می بینی،لزوما اون آدم فاسد نیست ! ... وقتی توی سالن انتظار فرودگاه یه مرد سیه چهره لاغر رو میبینی که زیر چشمش گود رفته و داره چرت میزنه لزوما اون یه معتاد نیست. شاید یه آدم زحمتکشه که دوشبانه روزه نخوابیده و برای یه لقمه نون رفته اونور مملکت و خسته و کوفته برگشته... این که یه آدم توی کوچه داره دادو بیداد میکنه و بدو بیراه میگه لزوما آدم بی فرهنگی نیست،شاید اون روز سختی رو گذرونده،روزی که ممکنه برای هرکدوم از ما پیش بیاد.چه خوبه که راجع به دیگران و خصوصا دوستان خودمون راحت قضاوت نکنیم چون ممکنه راجع به خودمون هم همینطور قضاوت بشه... 🌺 

ببین اگه میخوای تاثیرشو ببینی ،شاخه الورا،سفیده ی تخم مرغ و روغن نارگیل رو انقد قاطی میکنی تا مایع یک دستی در بیاد بعدش قبل اینکه بری حمام میزنی ب پوستت(جاهایی ک ترک دارن) و با سلفون میبندی ۱۰ الی ۲۰ دیقه بزار روی پوستت باشه بعدش با اب ولرم رو ب سرد بشورش، اگه ۳ماه اینکارو انجام بدی ترک های پوستیت خییییلی خیییلی کم میشن و دیگه اثری ازشون نمیبینی ب شرطی ک همت کنی و اینکارو هر روز انجام بدی، سفیدآب و جوش شیرین و ابلیمو هم واسه شفاف سازی و لایه برداری پوستت بی تاثیر نیس، حتما امتحان کن 🙂

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
من مجردم زایمان نداشتم ولی با سنم و کنار باس نم و بالای رونم بغل رون پشت ساق پا زانو پایین تنم ترک خ ...

نه من متاهلم ولی بچه ندارم

❤️خدا❤️ ❤️متاهل 👩‍❤️‍💋‍👨❤️